Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niko ne spominje ugalj. Zabraniti prodaju uglja u Sarajevu, prvi i najveći zagađivač u gradu.
Zabraniti i divljacku sjecu sume...al kako onda socijalni mir cuvat?!?
@Tisibiovelik Sta zabraniti ugalj i onda podici cijenu peleta na 500 KM i struje da onda ova obicna raja krepaju od zime ili od gladi. Treba to ici postepeno, iznaci nacin da se subvencioniraju ugrozeni prelaskom na plin, pa onda bujrum zabranjuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte tim za izradu strategije, procjenu troskova, plan za narednih 5, 10, 15, godina. Plan za finansijska sredstva, kredit, EBRD, Svjetska banka, MMF, dajte konkretno poduzmite da 2030.g. imamo rijesen problem. Je.ale vas maske. Radite posao za koji ste placeni, debelo!
Podjela maski u junu, ali one da ronjamo u Mljacki i lovimo gage i sapače, za zdraviju i kvalitetniju prehranu socijalno ugroženih.🐟🐟🐟omega 3
Cuj nekoliko maraka !? Na piku ima po 0,90 km
ako zabranimo ugalj a što treba, kreteni će još više navaliti na gume.
nemojte vi dijelit maske nego uradite da se ovakve stvari ne ponavljaju, netrebaju nam maske nismo u željezare nego čist zrak
Država socijalno ugroženim ne treba dijeliti maske od 3 marke već stvoriti priliku gdje će im uvesti plin i omogućiti da plaćaju. Zabraniti ugalj i drva do 2022 i pomoći svim kućanstvima da pređu na struju ili plin. U normalnom svijetu ovo je normalna pojava. U Bosni samo možete sanjati..
Ugalj uvoze iz Bugarske. Plaćaju 20 KM tonu, prodaju je za 150. Taj ugalj je zlo, nepostojeće kvalitete.
za novu godinu dijeliti ..paketice i maske
Dakle, Vlada je našla rješenje. Dijeliće maske i prečišćivače. Pa ovo je smješnije nego kada čitam Alan Ford :/
Ko je dozvolio BEZPRAVNU GRADNJU PO OBRONCIMA Sarajeva !!! Taj koji je dozvolio DIVLJU gradnju DOZVOLIO je nove ZAGAĐIVAČE ZRAKA sa ložištima na DRVA, ĆUMUR, GUME, PLASTIKU, LOŽ uLJA....Ovdje se ne završava PROBLEM sa ZAGAĐENJE ZRAKA !!! Šta je sa SEPTIČKIM JAMAMA, KANALIZACIJOM, KONTROLISANOM ODVODNJOM OBORINSKIH VODA......stvorena velika SIROTINJSKA GETA ! To je za nove GENERACIJE ostavština ZELENOKOŠULJAŠA !!!
Dok se vi zezate sa pecatom zrak odron a broj oboljelih sve veci. Aferim forto.
Zabraniti da Drvosjeca doo imaju monopol i prodaju u KS ugalja i drva, da Hifa ima monopol nad ekoloski cistim peletom i po ludjackim cjenama. Zabraniti ugalj i drva, sniziti cijene plina i struje za vrijeme zimskog perioda.
Ovi su prevazišli sebe u ubleharenju
Zabrani cumur i drva to nije stvar slobodnog izbora
Koje zamazivanje očiju.Samo da ne bi sufinancirali građane da uvedu plin i pelete.ma sve šuplja.
Ovi nisu kao SDA_aovci NEOBRAZOVANI, NEKOMPETENTNI, BEZ VIZIJE, KVAZI STRUČNJACI, ali izgleda da i nisu DALEKO odmakli od NJIH ! Ko je dozvolio uvoz automobila, kamiona, autobusa starijih od 20 godina i da takva VOZILA se voze na LOŽ ULJA i bez KATALIZATORA....? Ko je dozvolio UVOZ je DOZVOLIO I ZAGAĐENJE ! Na uvezena vozila građani su PLATILI CARINE i POREZE ! Ako im se ZABRANI korištenje VOZILA, neko mora platiti ŠTETE nanesene građanima jer ih je svojim mjerama PROUZROKOVALA !