Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da je Vlasnik u pravu. Dragi radnici i novinari mora te se navici na ovaj sistem i morate shvatiti da niste vise u komunizmu i da nema samoupravljanja. Vlasnik firma upravlja sa svojim sredstvima a tosmo svi trazili ovakav sistem Ko nije radio na zapadu to nezna .Sto naredi sef to je svetinja. Tamo sef samo kaze nedolazi sutra i nema tu vise prigovora ni diskusije. A to sto je uveo stednju vlasnik je uvjek upravu,jer on neda da izgubi ulozeni novac (ukoliko ga je legalno zaradio).
a jes i bio list... takve novine se u evropi ni dzabe ne dijele..
a bila je prejaka novina... ja nisam do sad znao ni da postoji taj list ...
dosadjujem se :D, vidim cijeli dan si aktivna, to i tebi dosadno :D?
...ja smeca majko moja mila... kad su se skupili trebali su ga poderati posteno i na vrata pa u carsiju na kaficu...a onu ravaku polomiti da se usere od batina... sljam od ljudi...
ooo pa nista . .:D.. a ti ? :P
je li to ta novina što je bivšeg gradonačelnika mirsada đapu proglasila najfacom godine!!!!
uspesno lecim hemeroide. 094 383525
cokoladice sta radis kad nista ne radis :D
cccc svasta