Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nesvakidasnji slucaj, prije ce biti da je nesvakidasnji slucaj kad policija pronadje vozilo, a narocito u SBK jer dolazim iz tog kantona, kao obicni gradjanin znam vise automafije nego policija, ili se prave da ih ne znaju posto su cesto cini se u talu.
@vrlosamtirealan Ja ne znam zasto policija ne izvede neku akciju protiv automafije. Stavis brate gps u auto, pustis da ga ukradu, i pratis gdje zavrsi, zatim dodjes i sve uhapsis. Ali izgleda da je to nuklearna fizika za nasu policiju.
Pa kad znaš što ne prijaviš nekom.. Npr federalnoj policiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobiće još kaznu zbog neovlaštenih radnji koje su uticale na tok istrage nadležnih organa.
...i sad će prekršajno odgovarati zbog ometanja policijske istrage.
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Normalno da ga je prije nasao, eto ko ovi ga trazili.
Eki nesvakidasnji!? Nazovu te ljudi, otkupis svoje auto i uzivas u vladavini prava u BiH.
Nasi sexy lopovi odmah vracaju cim ponovo das pare 😂
Prijavio pokusaj oruzane pljacke, dosli za 40minuta, mup udaljen 5 kilometara Sta pricati dalje
Prijavio pokusaj oruzane pljacke, dosli za 40minuta, mup udaljen 5 kilometara Sta pricati dalje
policija jedino moze da mu proda gume i akumulator koji su mu otuđeni sa auta.
Neki dan dođe poruka: "Drug odnesi u koverti 1000KM na to i to mjesto i nećemo ti dirat golfa. Da se džaba ne zahmetimo ni mi, a ni ti, najlakše je ovako."
@umaram_mozak e hvala ti druze, nasmija me danas!
Plac 😂😂😂
Čuj nesvakidašnje, pa to je svakodnevna praksa da se auto vrati ponovnom kupovinom. Već je to toliko obično da ti ga prodaju pred kućom.
Zato zeder i nema sekirancije.
Dobro mu nisu pisali prekrajni nalog
i sta je tu cudno, nasa realnost