Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li iko da je u ovoj zemlji i jedan policajac stradao na dužnosti (ne računam ako pijan sleti u neretvu)? ne zna? pa šta to onda oni rizikuju?
@ PS-policijski sluzbenik neka idu u rudnik ako zele bolje uslove rada i vece plate. vi ste bagra nepismena, paraziti ovog drustva, koji svojim neradom su ohrabrili sve kriminalce,od najveceg pa do onog najsitnijeg. neznam kako im zivot moze biti ugrozen kad su oni najvece taldzije sa kriminalcima, daju im podrsku i stite ih.u slobodno vrijeme kockaju u kladionicama. ono malo sto ih ima postenih boje se do kazu sta imaju reci, jer je velika vecina onih drugih koje stite korumpirani sefovi. ima ovdje ko bi htjeo raditi taj posao ali nemože od bagre. prije rata policajci su privatnom vlasništvu imali fiće,a sad voze auta vrijedna 10-tak hiljada KM,uz to uglavnom neregistrovana i na americkim i slicnim tablama.
tako vam i treba majku vam korumpiranu jeb.em! Trpajj, trpaj sve u maricu nas strpaj
Ne treba im smanjivati plate, nego ih još i povećati. Treba motivisati ljude pa će oni bolje raditi svoje poslove, iako ih i sada ne rade uopće loše. A vas jadna majko pitam: Da li biste vi svoj život rizikovali za 1000 KM, koliko će policijski službenici imati usvajanjem ovog zakona. Da li biste ste se vi za te novce borili protiv narkomana, kriminalaca i ubica i rizikovali da vaše djete ostane siroće. Pa i ti ljudi imaju porodice i nije im nimalo lahko u ovoj državi raditi policijske poslove i zato trebaju biti dobro plaćeni !!!!
Opet ce biti popularne mandatne kazne , al bez \"cedulje\" :-)
Uf jesam se nasekirala... Hocete jos para, e hocete gu.zice.. Nema..Nek vam svjetla rotiraju 3 dana sto se mene tice, necu vas podrzati. Jer kad sam ja trebala vasu pomoc u vise navrata okrenuli ste glavu. Samo znate kazne ispisivati i nadati se miti.. MArsh!!