Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA ETO ZAŠTO DODIG DOG ŽELI DA \"OHR\" ODE! KAO, DODIK DOG JE ZA TO DA SE VLADA DOMAĆIM SANAGAMA, A OVAAAAMOOO - SAMOOO POKRAST PARE ZA VILU NA DEDINJU, PA SRBE ZAJEBAT JOŠ JEDNOM (TRAKTORIJADA BANJA LUKA - BEOGRAD 2008)... HEEEEEEJ, LOPOVE USRANI DODIK - DOG!!! PS. NAŠO SAM PODATAK DA JE I DODIK - HRVAT!!! DA DA!!! BIĆE VAM DRAGI MOJI ĆETNICI KO SA BIVŠIM RADIKALOM NIKOLIĆEM KOJI VAM ŠUKNU DO GRLA KURČINU!!! AAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!!
@\"Sloboda\" - sto \"pre\" ugasiti genocidnu tvorevinu rs, koja je nastala najgorim zlocinima i etnickim ciscenjem! rs je je samo dio BOSNE i HERCEGOVINE i nista vise, vrijeme je da se taj nacionalisticki entitetcic ugasi za sva vremena! Tvorac joj je u zatvoru, nema ni njegovoj tvorevini opstanka! Zivjela cjelovita ponosna B-O-S-N-A!!!!
\"zahtijevajući da Vlada RS ispravi ovu situaciju\" - pa zbog ovoga ljudi idu na robiju - on zahtjeva da isprave situaciju - ko li njemu sapce za uhom?
sto pre poceti negirati BiH ka drzavu posto to ona i nije ona je klasicni protektorat a, nikakoo drzava gradjanim se oduzimaju slobode svaki dan znaci goodbay Bosnia sloboda za Srbe i Republiku Srpsku
Hvala mojim dragim Bosancima i Hercegovcima sto mi vjeruju da radim u njihovom interesu.Ja im mogu poruciti sa visokg mjesta, da mi je u bosni jako lijepo i drago mi je da se vasi politicari nemogu da dogovore,jer moja buducnost ovisi o njima .,hvala .Dok je konja bit ce i samara(Lajcaka)
Izgleda da nam izbori i ne trebaju !