Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kim Jong Dodik
Po tom zakonu bi po nekoj logici stvari prvi trebao odgovarati Dodi Laktašenko iz Laktaša.
Entitet republika Šumska je nastao na Genocidu. Ta genocidna tvorevina je okupirani dio Bosne koji treba da se oslobodi. Nego šta rade tužioci Bošnjaci muslimanske vjeroispovijesti. Jel i vi čekate da vam glavni baja Milokrad da odobrenje za pokrenete tužbu za negiranje genocida.
Fasizam u RS-u. Naravno da je glavna namjera zastrasiti novinare!
I treba cenzurista medije previse slobode , mogu unistit neci zivot ,, te corona te vako nako i hejbet lazni inf..
Tonemo prema diktaturi jer eto sad nesmijes ni pričati
ovo samo za rs, ne vrijedi za nas u Federacici, zato braco opletite :)
Ne smijes a reci
SAMO TI NARODE SUTI ....dici cemo u situaciju ko u Rusiji !!!
Sta ce drugo biti nego usutkivanje novinara! Cisti dodick sistematksi sve koji mu stoje na putu. Ne preze ni od cega, zato se zataskavaju ubistva tipa slucaj David. Pravi diktaturu, a ovce koje ga podrzavaju nisu ni svjesni u koju ce ih bijedu uvuci!!!!!
Heheheh.
Treba vracati Kredite, narod je tu da to otplati, ovakvi zakoni se usvajaju brzo, jer nekom tako odgovara,, nece se smjeti spomenuti mnoga krimi imena, za mnoge od njih nema dostupnih dokaza i ako ih ima, nekome je stah u kosti da progovori, sakriveni su dokazi dobro iza mnogih lica u raznim institucijama i funkcijama, a pocetnu cifru kazne su Bogam' lijepo nabili, 'prdacina sa narodom, ovoj drzavi trebaju cvsci stavovi naroda, nema tu pravog odgovora i skupova, narod suti i gleda
uvodi se verbalni delikt
Mic po mic , vracanje scenaria: “ pocetak bune protiv dahija”
Pokazuje se da George Orwell nije bio niti malo maštovit.
Podrzajem...Ovo je u skladu s serijatom koji stiti psihicku fizicku i moralnu komponentu covjeka, njegovu cast..Znamo da novinari jedu tudju cast. Pogledaj novinare istrage sta rade protiv Kinakovica radi dinastije s Poljina.