Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ponistiti tzv. rs jer su mladic i karadzic presudjeni ratni zlocinci osnivaci te genocidne tvorevine. Kako nesto nastalo na genocidu presudjeno i postoji i dan danas?!
Da li ima i ozbiljan jedan profesor u Rs da se ocitujr na ovo laktasku smijariju. Ovo nema ni i udzbenicima pravnih ideologa Sanu. Ovo je suludo kao kad bi htio da na biciklo stavis gume holpaka ili da lozis vatru u drvenoj peci ili da gledas film velika guzva u praznom vagonu.
A ko da ponisti, forto, niksic, kifla? Pa oni svakim danom samo jacaju RS predajuci im sve institucije u ruke
Hoćeš ku*ac za zube dobiti.
e čega su se likovi dosjetili
Ja se samo pitam kad ce se ponovo zapucat jer njihova drskost jednostavno prelazi granicu. Nadam se da opet necemo cekat da oni prvi podju
Pogrešna adresa, nije parlament nego Ustavni sud kojeg vi kočite
Ovi srbi su stvarno nebeski narod nisu sa ove planete
I posle rata je rat. Nemojte ni zaboraviti da je ovdje rat prekinut nije čak ni završen.
Prc Schmith!?
Hahaha, oni Drbrvca favoriti ali a sada da iskoriste priliku da ponište, svoj kriminal, ali haaalooo, sudija se može promjeniti, kriminal ostaje i preuzima drugi sudija, džaba... Đes lopove
Kažu umro Holdbruk tvorac Dejtonskog sporazua znači ne važi više...
Kažu umro
Kažu umro
Svi mu tovare, nigdje jataka ni jarana.
Sad je jasna svrha hapšenja.
Niko nije kriv dok se ne dokaze.Po istoj logici treba sve ukinuti.sto.je Dodik potpisao protiv njega je podigunuta optuznica a protiv Debevca jos nije.
Predlazem ukidanje svih odluka skupstine RS jer ce biti neustavne kada predsjednik RS padne!
E jeste djeca ...hahahahaha