Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil nastavlja da se pravi blesav, on s time kao nema nista...
Solak supendovan i primace punu placu...nije smjena ! Opet SDA neki cirkus prave, da ne kazem da Novalic ima obraza kao sto nema trebao bi da da ostavku...ali to su danas kvalifikacije za premijera i intelektualne i moralne...
lopovi ocekuju od lopova da dostave falsifikovanu dokumentaciju
@senba Šta piše u rješenju: Solak će pod suspenzijom primati punu plaću
...
Novalić glavni organizator lopovluka i pljacke preko javnih nabavki. Zajedno sa Kukićem pljačka preko nabavki za rudnike i termoelektrane. Provjereno.
Solaka udaljiti od prostorija i zaposlenih u FUCZ da ne ometa istragu
OVO SU IGRE BEZ GRANICA...
Ja nekako vjerujem ovom Campari! Ima moju podršku!
Hoce li Solak I dalje nastaviti prašit Sanitu ili ce ona morati naci nekog drugog jer haman ostade on bez direktorske pozicije.
PREDMET RESPIRATORI ODREDJUJE PRAVAC DRUSTVENE STVARNOSTI ILI U PRAVCU TOTALNOG KOLAPSA LJUDSKOG BICA I APSOLUTNE NEPRAVDE ILI U PRAVCU RADJANJA TRUNKICE NADE ZA PRAVNOM DRZAVOM. OD NALOGODAVACA DO SITNIH KUNICA SVI MORAJU ODGOVARATI ALI PRIORITET NALOGODAVCI.
Prpa ufatila pa sad rade svoj posao.
Pogledajte nabavke kad su bile poplave, prije 5 godina!!!!
A, pogledajte ko je Solakov zamjenik! Imate sve na internetu!
Čampara žestoko karindža Baketa. Bravo za Čamparu
A ti stvarno misliš da to nije predizborni trik? Čamparu je narod iz nekog razloga zavolio u posljednje vrijeme i on jedini adut SDA da naprave nesto na ovim izborima pored toliko afera i krađa koje su izašle na vidjelo.
To ne bil' još dobili na vremenu??? Halooo vaš sat je davno otkucao. Haj mrš
kupuju sebi vremena naravno