Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ca. 500 000 KM po zgradi za stiropor, radijatore i LED lampe??? Ovo treba budno pratiti. ☝️
ko nije upućen, energetska efikasnost je SDA od do. Najnoviji podmukli način otimanja i krađa novca.
Dje su pare?
Zaduženje 22,5 miliona KM (ukupno), godišnja ušteda 1.68 miliona, otplatiće investiciju za 10g? Koje pr...... mozga. Sa kamatama investicija će se popeti na 30 miliona i uštedama će se vratit za nekih 17-18 godina. Jel se može srebrena malina javit na tender?
Kakav start nove kantonalne vlade ; kredit. U najbogatijem kantonu nisu u stanju ništa napraviti bez kredita . Sad je jasno što su za premijera instalirali ovog beskrvnog Nenadića ( fol multietnićnost ) koji jadan može nesuvislo verglati 10 sati i da ne shvati da je on samo buduće žrtveno janje kada se otkriju sljedeće afere . Pogotovo što slijedi stampedo ubleha programa i investicija radi privida da se nešto radi , a zbog izbora
Pa ja, nego sta samo sebi poboljsavajte uslove za bolji NErad uhljeba
Koliko li ce se energetski efikasnih vikendica kroz ovo provuci? A mozda i kuca...
Samo kradite...