Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je danas 100 maraka realno?
zar vi ovdje ne kukate svi da se u bosni radi za 400-500 maraka? ako je tako, zar nije onda 100KM puno? ili je laz da se radi za 500 maraka?
Pocinju predizborne igrice. Za joju se moze kupiti karton ulja i kutija cigara. Tamam.
Ohooo, upalio se zeleni botić. Hocel joja ili samo tops i kafica? 🤔
daj išta
Zasto ne dati 100 KM svakom glasacu, toga se bojite, vec kupujete odredjene ranjive grupe glasaca
aplleUser....404 imaju veze glupsone,jer nezaposleni su isti u svim kantonima,samo sto ovi sto nemaju puno para daju,a ovi sto neznaju sta ce od njih nedaju nikom osim svojima,eto nadam se da si razumio,jes da si priglup,zamoli nekog da ti objasni ili nacrta.
bolje ista nego nista ovim sto je malo nek ne komentarisu nista
Prejaka pomoc 🤦🏻‍♂️
zar vi ovdje ne kukate svi da se u bosni radi za 400-500 maraka? ako je tako, zar nije onda 100KM puno? ili je laz da se radi za 500 maraka?
@764 narod u BiH je naucio da kuka. Kod svakog u dzepu je “skuplji” telefon, domacinstva imaju po dva auta minimalno. Vidis svaki dan puni kafici, soping centri, putovanja i odmori sto je dokaz da minimalno 70% gradjana zivi solidno (ali ima i onih koji prezivljavaju) ali kuknjava je u genima. Ja smatram da 100 maraka je preglupo jer sa trenutnim cijenama ne mozes bas puno. Ali svakako je ovo predizborna 🤷🏻‍♂️
Ukidanjem kantona stedimo pet miliajrdi maraka
ee ako Bake dobije izbore, ima svaki penzioner da dobije po robota, pa da snjim priča i pije jutarnju kafu umjesto sa djecom i unucima. Jer djeca i unuci neće više da čekaju na predizbornu sadaku... neće. draže im je po evropi prati guzice. i jeste! To su zarađene pare, a ne pokradena sadaka.
Daju eto svugdje i za nezaposlene osim u KS,nemaju ,valja sad svoje uhljebe uhljebit,sramota da vlada KS nije mogla podjeliti nezaposlenim po 100km,od tolikih para i poreza.
Glas u BiH vrijedi dakle 100 markica! U rs, u hercegovini..kod Bakira jos uvijek samo suplja prica.
u rs-u glas vrijedi 200km, stoja u junu stoja u septembru, dok ove naše stipse ne daju ni djeci kao što ovi masoni daju Manipulatori i jedni i drugi!