Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
životni standard je divan, 80% rovi po kontejnerima, 10% se koprca, a ovi ostali su raznorazni reketari,političari,njihovih 10000 zamjenika, kojekakvi funkcioneri,mafijaši i naravno banke, i oni ti izvuku zadnji dinar iz dzepa. krasno nema šta
Ma daj nemoj da sereš ... Ovi što su zaposleni u državi .. oni žive solidno ... a to ti je oko 30% stanovništva .. Onda imaš 3% političara .... i nekih 20 % ljudi što rade u privatnom sektoru i imaju nekakve solidne plate ... Ostalo su robovi ...
Evo ja ću vam pomoći, standard građana je misaona imenica!
Možemo zamisliti, koliko se samo novca potroši na koje kakve kampanje na ime suzbijanja i borbe protiv siromaštva, koje u konačnici za rezultat ne daju ništa. Međutim, niko od vladajućih struktura ni ne pomišlja na reforma oblasti radnog prava, jer će time izgubiti sponzore izbornih kampanja od strane vlasnika privatnih privrednih subjekta! Manite se kampanja, nego radite na podizanju minimalne bruto satnice 2,97 KM. Matematika je jednostavna: više imamo - više trošimo - raste potražnja - raste proizvodnja - raste BDP = BLAGOSTANJE DRŽAVE I GRAĐANA!
Molim dragog Boga u ove mubarek dane da kazni SDA i njihov derivat SBiH najtežim kaznama zbog dijeljenja ove države u Dejtonu. Dok oni nisu potpisali Republiku Srpsku i dali joj međunarodni subjektivitet to je bio samo privremeno okupirani dio BiH koji nije značio ništa. Danas, a ni za 50 godina neće se moći kvalitetno ispraviti greške koje su tamo napravili kadrovi ovog nepismenog političkog pokreta.
Nemom samo da oni odlučiju. I onako smo na dnu!
Smanjite sebi plate na 300 KM, neka ne budu redovne, dajte nekima i otkaze, nemojte uplaćivati zdravstveno osiguranje............ovako "živite" bar 6 mj. i sve će vam se samo kazati !!!!
Ma Vladu boli kita za standard ... Bitno je sad uletiti u FDS i početi prodaju ... ugraditi se ... prije Oktobra 2014.... Brzo Brzo Brzo !
što prije krepaš to ti je lakše
Nema se šta raspravljati on je katastrofalan! Treba tražiti rješenja.
Da gradjanima treba razumjevanje, u KS je raspsoj recimo
Građani FBiH zaslužuju ovo definitivno!! Dosta su nas mučili posljednjih 20 godina, vrijeme je da se stvari mjenjaju!
Sreća je da nisu svi isti
nemojte nam i vi biti kao ovi Zeljkovicevci u Kantonu pa da nas pljačkate na svakom koraku