Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavite jeb.ene kamere
SAD ambasada i Plenkovic zgrozeni!
Isto toliko MORA dati i Mostar. I svaki put (nadam se da više neće) ako se oskrnavi Partizansko groblje, MOSTAR MORA dati novac za obnovu. Svi znaju od koga dolazi ovo fašističlo-ustaško divljaštvo, ali se legitimni pravi ne vješt.
cuj 200 000km, pa necete ih reinkarnirati !
Koji klinac vlada plaća, nek gradonačelnik plati iz svog budžeta. Mjesto da platite liječenje ljudi i djece vi plaćate fašizam i ne rad policije
Neka plate pocinioci,sta ne znate ko je?Od moji para finansirate stranku a oni salju i placaju svoj odred za prljave posslove.Sad me jos izbrisite.fala
Zbog čega ne uhvate te ljude koji su to uradili i ne traže od njih novac za obnovu?
Pa nek ofarbaju onom bojom koja neda grafitima da ostaju. A kolko je po Dalmaciji i Splitu bilo partizana glup je ko misli da je moglo drukcije 1941 poslije Spanskog rata.Ucite djecu u skoli sta je bilo.Ne preskacite gradivo.
Nadam se da ce se uložit za nadzor i alarm
bolje da ste dalo i 200000 da se nadje ko je ovo uradio pa da on onda plati sve...
naci pocinioce i neka obnove, najlakse je s nase grbace prebaciti novac
505 Buzimska Udarna Ponos BiH i stub odbrane BIH.Cast i ostalim Gazijama i Sehidima u odbrani BiH.
Buzim 505 viteska udarna Brigada.Ponosna Bosanska Krajina.Zasluzili su napokon veliki Muzej za rahmetli Izeta Nanica i sve nase Gazije i Sehide👍💪🇧🇦 oni su bili stub u odbrani Bosne.Naravno i ostale Gazije sirom Bosne.
Kamere i čuvari. Onda visoke kazne za one koji razbijaju. Baš me briga za spomenike, ali troši se naš novac iz budžeta svaki put zbog toga
bolje nekom kucu napraviti, od ovoga nikakve koristi, opet ce ustase srušiti ...
Prvo pare uložite u VIDEO NADZOR
Lijepo je to i odobravam,ali onoga ko je to uradio nema u zatvoru,glupo bi bilo da taj isti sve ponovi za pola godine,a vi opet date nase,a ne vase pare.Prvo zatvor,pa tek onda davanje para za obnovu,ovako nema smisla.