Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POVRACA MI SE. pakujem kofere, odlazim iz ove prezira vrijedne zemlj.
ČESTITAM NA POVRATKU NA SVOJE RADNO MJESTO. NEDAJ SE , JER ONI TO I ZELE ,DA KLONEMO I DA SE PREDAMO. ZATO, NEMA PREDAJE SAMO NAPRIJED. ZA SAMIRA , PA STA BI JEO I KO BI TI PLATU DAVAO DA TI NIJE HRVATA U BIH, PA TA VI SVAKAKO NITI RADITE , NITI HOČETE DA RADITE, NERADNICI.
Momak je zgodan, nema sta! Lijep k\'o slika. Samo nevalja to sto je pripremao ta ubistva, al eto, nikad ideale naci. Al Hot je!!
a drzave i k.... umjesto na robiju on u ministarstvo na posao,pa resetuj nas Bože da dođemo sebi
momčino, gdje si ti pročitao nešto o mojoj podršci osumljičenom Vukoviću za terorizam? ni spomenula ga nisam, ali očito nekima smetaju svi \"nevjernici\", pa ih treba protjerati. nemoj mi reći da to nije bolesno.
Bolje obrati paćžnju na svoje zdravlje. Braniš nekoga ko je planirao ubistvo samo jer je tvoj šokac.
pa samo pomažem samiru, da mu bude bolje! zbog njegovog zdravlja...
vidi ti šokice. što su se oni promangupirali u Sarajevu.
@samir: ako ti smetaju krstaši, ti fino pokupi svoje prnjice i seli u neku čistu islamsku zemlju!
e to se zove demo kratije jer covjek (vjeko) je pokusa da bude ispravan jer ga na to tjera funkcija koju obavlja, al nije istina sto je u stvari nego ono sto kazu veliki.
@mini cooper: Bravo! Komentar totalno na mjestu. Uz malu ispravku: Tarik Sadović će oblatit svakoga srbina i hrvata u tom ministarstvu. Slina od čovjeka! Vjeki želim da se vrati puno hrabriji i snažniji nego je otišao, a vjerujem da hoće jer ima razloga za to.
kad u Ministrastvu sigurnosti moze raditi Samir Rizvo koji je stotinama mudzahedina nezakonito podijelio državljanstva BiH onda moze i Vjekoslav Vukovic za kojeg ne postoje dokazi da je ucinio ono sto mu se stavlja na teret. Tarik Sadovic će u svim varijantama oblatiti kolege koji nisu iz njegove stranke - zato ne cudi sto je odmah poletio suspendovati Vukovica
pa ovo samo kod nas moze, a MAMU VAM LOPOVSKU KORUMPIRANU SVIMA KAKO VAS NIEJS RAMOTA
E ovo samo kod nas moze! FUJ!!!
Samire, malo morgen!