Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj\' ne palamudite vi iz sdp-a kava vladajuća vlast kakva pozicija i opozicija kad se kod nas poslanici na svim nivoima i iz svih stranaka kupuju za tanjir čorbe. jasno je da su stranke privatni biznisi pojedinaca. lobiji vladaju svijetom.
prica za malu djecu. ko fol oni u zdp-u ne znaju zbog cega imaju vize.... hahaha kad Bin Laden i Alkaida mogu kao od sale dobiti BiH pasos kad im se cefne zar je tu potrebno nesto vise obrazlagati i vaditi se kojekakvim glupostima. u danasnjem svijetu musliman znaci terorist a koliko ja znam u bosni zive dobrim dijelom (sreca ne i u vecini) muslimani koji su svakim danom sve radikalniji i agresivniji. jos cete se vi gofana najesti, upamtite...
za vrijeme moje vladavine ni azijatima u bosni nisu trebali pasosi za ameriku i kubu a kamoli evropu
Svi glas za SDP.Ne slusati direktive i komentare papaka iz prudske(gdje nadjose ovo selo) trojke.Svi za SDP.
Srbi, Bosnjaci i Hrvati imaju probleme zato sto glasaju za nacioalisticke stranke. To je jedini problem. Ako smo ujednoj drzavi, dajte ljudi da zivimo ljudski, manite se rata, hej zavrsio se jo sprije 14 godina
Bosnjaci su vecinski narod u BiH i oni evropi traba da daju signal koji znaci (promjene) mi moramo glasati za SDP da evropa vidi da se tu promjene desavaju pa barem to bilo i na papiru , svaki put kada pobjedi desnica u multietnickim zemljama ima natezanja !!!! Nemozemo i onako nista izgubiti ja imam osjecaj da mozemo vise dobiti kad ih mjenjamo,onda ce se svi nekako truditi da u svom mandatu nesto i naprave kako treba , a ne kao dosada nagradjivati nesposobst nekoga !!!!! Ja mislim da bi bilo korektno dok se ovaki kiks desi kao ovaj sa vizama da vlada da ostavku i da automatski bez izbora moraju da predaju svoje pozicije opoziciji !!! Tu izbori nisu potrebni ja bi uveo vladu u sjeni koja ce u slucaju pogreski prve postave odmah njihova mjesta preuzela vlada opozicije ,imam osjecaja da bi tada sve funkcioniralo besprekorno !!!!!!!!!!
iako je SDP malkice bolja opcija od ove dvije propale Bosnjacke stranke, zbog ovakvih neodredjenih proglasa i rezolucija i nemaju nekog uspjeha na glasanjima. Haj nek neki pametan lik iz SDP-a kaze sta su oni htjeli s ovim? Kojoj publici se oni uopce obracaju za glasove? Srbima ? ma zaboli karrina srbe, imaju oni svoju socijalisticku stranku. Bosnjacima? bosnjacima jos uvijek nije jasno sta zapravo SDP hoce ? Hrvatima? a hrvata je malo i kad bi glasali za SDP. Jedva skupe i za njihove dvije stranke da predju census. dakle ? zakon neodredjenosti drugovi i drugarice vam donosi 0 poene. Sjedi zlatko kec ko kuca. na popravni i uci sta narod zeli da cuje.