Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel nam doć i sultanija?
@The Maniac 1987 Sultanija nas lijeci isto kao sto njen sultan vodi drzavu
@nexxy raspasmo se
Samo da skrenem pažnju bilo kome iz Klix redakcije da je ovo već 3. ili 4. naslov u zadnjih par dana sa gramatičkim greškama. Ne znam da li to namjerno snižavate kvalitet sadržaja portala, ali ukoliko to nije slučaj, obratite pažnju i ispravite.
Vrijeme je da svi izađemo. Ovo je pravi poziv za sve, do kad da radimo za male plate i da vlasnici krše radnička prava kako hoće?! Kad može da se organizuje Parada ponosa može i protest za radničku klasu!!! 🇧🇦🇧🇦🔔🔔🔔💸💸📉📉🔒⚰⛔🔚☪✡✝☮
Svi treba da traže, kad Stevandić prima mjesečno po 7500 za priču o secesiji zašto ne i ljekar, pekar, apotekar...
Radno pravni status doktora u Federaciji BiH je itekako rijesen, s toga narode Federacije, KS. grada Sarajeva, evo vam prilike da se javno obratite bez uputnica doktorima dok protestuju i setaju 11. 05. Ponesite im svoje nalaze neka ih na Trgu gledaju. Neka bez veze ne setaju...Dr Zaid bi radnim danima da uzima novac od pacijenata i pri tome da nista ne radi, a vikendom da seta i da huska doktore.
Vidim dr.Zaid pobjegao iz svog rodnog mjesta pa sad huska narod!!!Hoce li iko objasniti kolike su place doktorima u Opcoj bolnici???4.000 ili 5.000 km???
Kako vas nije stid više. Liječite pacijente umjesto što najavljujete proteste. Pa zato vas pacijenti čekaju satima u čekaonicama. Sram vas bilo!!! Dr. Zaid neka objavi visinu plata doktora u Općoj bolnici sa dežurama!!! Mnogi će se iznenaditi, kako su u ovoj bolnici fino doktori zbrinuti!!!!
Pa vi ste jos napisali PROTESTOVAT. UZAS!
Pod hitno zaustaviti dr Rifata Rijad Zaida i njegove bolesne ideje. Izgubili su reprezentativnost, koju su nelegalno prigrabili. Stanovnistvo Federacije BiH uredno odvaja novac za osiguranje i njihove plate. Sa dezurama plate su im jako velike(preko 6000KM). U Opstoj bolnici nista ne rade. Pacjentu nece da pridju bez 300 KM. Oni prijete, kome, ovom napacenom narodu koji je godinama izdvajao za njihovo skolovanje, kako bi imali strucmjake, a ne korumpirane, bezobrazne i gladne doktore.
@Rada555 Šta pričaš ti, pa nije ti ovo Slovenija. Čuj 6000 KM?? Pa ko bi protestvovao sa takvom platom?
@Rada555 čista laž...plata ljekara je 1650 do 1950 KM
Protestvovat-i valjda.
Ma sta hoce ova dr. Zaid. radi u Općoj bolnici i samo palamudi. Jesi li bolan kakvog pacijenta izlječio za platu od 4.000 KM. Sram te bilo. Podižes ljude i hajcaš, a kriješ svoju platu ko zmija noge. FUJ!!! Uhljebu jedan!!! Što nisi ostao u svom rodnom mjestu i tamo liječio ljude. Bagro jedna
Bakiru je bitno sam oSarajevu..a to sto ostatak federacije umire on i ne zna jer tamo ne ide nikad....mahalu je SDA napravila od drzave gdje se velicaju otvorenje parkova,sala..to je njima dika i ponos....
Garant tu Sebije biti nece !?
@Muckalica Neće. Sebija ima svoj sindikat (zamisli). Ni on nije reprezetativan, al koga je briga!