Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je spajao, a ne razdvajao, covjek koji je mirio, a ne zavadzao, nevalja kazu, valjaju ovi lopovi, pa samo lopovi za lopove mogu reci dobro.
Spajao je samo srbe i hrvate a od ostalih krao.
Druže Tito ljubičice bijela...
kad vidis da ga ne slave ovi danasnji fasisti i nacionalisti znas da je valjao, ne treba niko nista da govori
Kada su nas nasilno razdvajali 1991/92. u granicama SFRJ je živjelo blizu 22 miliona. Sada u 6-7 novonastalih državica, zaostalih i upropaštenih u ekonomskom, tehnološkom, socijalnom i u svakom pogledu, jedva da nas ima 17 miliona. 5 miliona je trajno nestalo, što zbog rata, što zbog migracije, sa tendencijom još većeg iseljavanja. Da se referendumom sada narod pita, 95% bi bilo za Tita!!!
Komunisti i antifasisti trebaju osnovati stranku pa da vidis bjezanije ovih lopova na vlasti
@gertje Kakav ba Lagumdzija on je "slucajni prolaznik". Nama treba iskren antifasisa a ne grebator
Samo sam usao da hraknem na ustase i cetnike., H. R. A. K. i. F. U. J!!
očekujem bar pe'sto komentara oštre prepirke između simpatizera ideologije koja je propala prije sedamdeset godina i ideologije koja je propala prije trideset godina.
Slabo, raja posti, kome je do prepirke 😀
Marko Pavić je vama novi Tito , i liči malo na njega...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih u Titinoj Yugi zivio 10 godina a evo vama 40 u ovom "rahatluku" :-)
Najbolji su mi ovi sto se zale kako su im partizani otimali zito :-) Jok eto nego cete branit na konzervama iz 63 a ti ces hladno SA 15 ovaca i stapom u ruci da problejis 150 metara iza:-)
igra kolo i u kolu Duda od radosti tresu mi se........kosti
Svaka Jugoslavija je prosto greška Srpske nacionalne politike.. Sve drugo su gluposti bez smisla.
6.000 GLUPAN A IMA IH JOŠ DOSTA...
Bio je cijenjen i sposoban vođa. Narod je bio zadovoljan s' njim. A što se tiče zločina koje je počinio ako je počinio, za to će Bogu odgovarati, nije naše da sudimo.
Da nije umro danas bi imo 125 godina
Skoro k'o Pantelija Topalovic :)
Thompson i Kolinda na aparatima.
Što god mislili o njegovoj politici, čovjek je bio vanserijski državnik. Samo pogledajte kako su njega dočekivali a kako dočekuju ove sad. Jugoslavija sa svim svojim problemima je za njegovo vrijeme bila ozbiljna i poštovana država. Relativno siromašna i mala Jugoslavija. Nije problem što ga pljuju, imao je ozbiljnih grešaka, ali problem je ko ga danas pljuje.
ma dovoljno je reci da je njegova sahrana bila najposjecenija u istoriji covjecanstva, Titovoj sahrani, prisustvovale su 124 zvanične državne delegacije, na čijem se čelu nalazilo 38 šefova država (kraljeva i predsednika), 5 prinčeva, 7 potpredsednika republika, 6 predsednika parlamenata, 10 predsednika vlada, 3 potpredsednika vlada, 12 ministara inostranih poslova, 20 članova vlada i 21 državni funkcioner.
zanimljivo je dodati i to da je saudijska arabija jedna od rijetkih zemalja koja nije poslala svoju delegaciju...