Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok priuceni pravnici drmaju u nasoj vladi susjedi se ne moraju plasiti jer svaki spor sigurno gubimo.
"predsjednistva bih" ... dobar vic..protesna nota jos bolji ..
Dok je Izetbegovica i ostalih izdajnika koji na ovo uopste ne reaguju, bice nam ovako. Nacional-kriminalna banda je u talu sa haverima preko granice. KRADEZE-ovu kriminalnu kliku sa Covketom na celu ovdje ne trebamo ni spominjati. Narod koji im daje glasove nek stuca od gladi.
strašno, strašno i samo strašno
Razlog zašto ne možemo ništa da uradimo? Hrvati u BiH blokiraju bilo kakve poteze BiH protiv Hrvatske.
Sve je zakonito, ne vidim problem.
pa ionako sta god je nase to propadne
U potpunosti podrzavam ovakav nacin rjesavanja necega sto predstavlja ruglo i sto se ne odrzava pogotovo ako je to na lokacijama koje su turisticka atrakcija.
Ma sve svima dati,kad nasi politicari samo sebe gledaju,dabogda im djeci i unucima trebalo za mezarluka
Vozač kleptomanskog SDA autobusa kaže da trebate da VJERUJETEi njemu, a ne nekim tekstovima portala KLIX_a !!!
Zapusteni objekat koji je potrebno renovirati i spasiti od propadanja tali tajkunu u najam...ne vidim problem u tome
Pa ko ima ključeve.
njegova vila
Ono što je u Hrvatskoj nacionalizirano a koristile su ga kao "odmarališta" bivše republike, nije vlasniptvo tih republika. Ima li BiH ugovor po kojem je kupila tu vilu ili ju je dobila?
Kao i svako ko voli svoju zemlju,i ja bih volio da se nama vrati ono što je naše.Sa druge strane, od te silne imovine koju imamo van granica BiH običan smrtnik ne bi imao apsolutno nikakvog hajra. Neki lokalni tajkun ili političar bi tu sagradio vilu i kupio jahtu, tj. napravio sve ono o čemu je kao prijeratna fukara sanjao. Pa pokrali su i uporopastili onolike fabrike, a da ne pokradu ljetovališta po Jadranu.
Ako je neka hrdolina od auta parkirana duže vremena na nekom mjestu i narušava izgled recimo Sarajeva šta bi sarajevska komunalna služba trebala da uradi?
Cuj Hervatska? Pojedinci u Hervatskoj u talu sa pojedincima u BiH. Da su prave novine i novinari, to bi se istrazilo do detalja a tuzbe bi vec spremne bile. Ali kao sto vec neko rece sve ce te pare na igrankama i kuurvalucima zavrsiti. A sve se iskoristi za predizborna grananja: Peljeski, Sutorina itd.
Ustaska posla, najodvratniji narod, mi njima vratili sve, a oni nama nista, fuj