Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow sada krece drama...ako je vakcina 10 dolara, "ko nama" je 108....firma uvoznik Malter d.o.o.
I pocinje lagano operacija Malina 2.1
Vjerovatno ce Denisov sin Kenan dobiti posao nabavke?Yili snaha?Malo im milion od Vidikovca😂😂😂😂
Srbi hoce rusku vakcinu, hrvati njemacku, bosnjaci americku.
Ma njima je bitnije raspakovati taj paket od 70 miliona da klape dio koji pripada BiH nego zdravlje gradjana.
Poranili, zoru prevarili...
Polahko što kud žurite tek nam je zemlji smrtno stradalo 4700 ljudi i samo smo još uvijek prvi u svijetu po smrtnosti od zaraze virusom.
Doso politicar u selo i pita ima li nesto da vama fali ovdje u selu? Kaze jedan na prvu pa imaju 2 stvari hitne, kao prvo fali nam doktor imamo bolnicu a doktora nema. Prekine ga politicar u pola i vadi telefon stavlja na uho kaze racunajte da fali doktor u ovom selu, hocu da od sljedeceg mjeseca neko radi ovdje i tacka. Spusta telefon i kaze eh sredjeno, sta je druga stvar? Kaze pa eto nemamo signala ne rade pozivi
Cuj 1.230.000 za 20% stanovnista. To moze biti za 50% stanovnista. Nema nas u Bosni vise 2,5 mil.
Dinokio, dosli ti Srbi iz Lukavice u krizni stab i sad zatvaraju Bjelasnicu da bi profitirala Jahorina. E moj Dinokio. A ti isti Srbi koje si doveo u krizni stab su dosli naustrb maloljetnog borca Armije RBiH Rusmira Baljica. Fuj Dinokio i Cetvorka. petokolonasi i izdajnici.
sanel sam zasijeda u vijecu legendi samo jedna tacka dnevnog reda 1. sanel