Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota
SVE ĆE VAS STIĆI SUZE MAJKI SREBRENICE
ŽALOSNO
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ponižavaju nas i 25 godina poslije, pogan
Ponižavaju sebe, mene ne!
protiv su bili genocidasi....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eh majku vam vašu bezobraznu
Fuj gadovi
Nek cijeli svijet vidi koje su to ŠUGE!!!!! Oprosta i zaborava nema!!
Samo su pokazali ko su i sta su znaci opet bi isto uradili
Sramite se Srbi koga ste izabrali da vas predstavlja
Zajednica 3 naroda, I svi se moraju sloziti. I najvecem debilu he Jasno, da je ovo bila nemoguca misija
Zar je neko ocekivao da ce biti drugacije izglasano! Ponekad pozelim da se otcijepe pa da gledam sa uzitkom kako propadaju.
eeee budalo..bosna nikad propast neće ko god u njoj živio.
Malo je reci da je SRAMOTA. Slika i prilika drzave pa i dalje glasajmo za iste
I vi bi svoju drzavu,nemozete nista bez ostalih naroda jer je BIH sastavljena od vise naroda,cim prije to shvatite nama je zivjeti zajedno,a politicari se i sad bogate na racun prica o ratu.rat je bio i prosao danasnje generacije ne zele zivjeti zarobljeni u proslosti,zato i odlaze s ovih podrucja.
Genocidni teroristi u sred Evrope…
Sjeme vam se zatrlo...
Kad kazu pojedinci su izvrsili genocid,a ne srpski narod...pa da,,ali srpski narod i njegova vlast i danas nakon 26 godina suti,negira i u ovom slucaju podrzava GENOCID.
Djecu vam Jebemo Kad dođe vakat.
sramota-velika......zato treba visoki predstavnik obavezno upotrijebiti bonske ovlasti i skloniti sa političke scene sve koji rade protiv ove države i prkose cijelom svijetu....ne može se ovo posmatrati nijemo i prelaziti preko ovakvih stvari bez konkretnog rješenja,pa dodik i dodikovci će ovako da rade još 100 godina
Ne zašto se uopče insistira na uvođenju dana žalost, kad čitav svijet zna da se dogodio genocid, a isto se znalo da će srbi blokirati. mene je to glupo