Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji eno probili su tunel...D
a sto su nasih guzova naprobijali :D
Postoji svjetlo, samo što nije izlaz već voz...
Tako je to kad se igra sa komunistickom(pro Ruskom) Bosnom, onda postoji strepnja a bogami i velika mogucnost da ce se Rusija prosiriti preko ZG. Ne, NE, ovaj put je stanovnistvo neutralno ,eto vam lidera (pro ruski sve do jedan) na vlasti pa se snima dogovorite.
PIPL MAST TRAST AS!!!!
A tunel? Krenite ba od tunela ybg kako vidite svjetlo kroz planinu socijalnih problema, to me čudi.
oj kako je ruzna, sta je ovo ovako...
Zapad sad pravi trecu Jugoslaviju.Kao bivsa yuga,ali bez Slovenije,a ukljucit ce Albaniju i Kosovo.Tu ce tvorevinu nazvati Jugosfera ,a Sarajevo gl.grad Je li to dobro za BiH ili nije,tesko je reci.U svakom slucaju dolaze velike promjene.
to svjetlo od svijeće?
Ovu nitko u Hrv. ne može ni nactranu vidjeti...
Vesna Pusic je prijatelj nase zemlje i trebamo vjeruvati u njene iskrene namjere.
internacionalac ebem ti mrtvu majku pa imaš li ikakvu obavezu u životu osim da pišeš te ljigave komentare za koje ćeš dobiti lajkove umro dabogda stoko odvratna!!!
To svjetlo je voz iz suprotnog smjera!
Samo što tunel nema kraja.
nasla ona o bosni pametovat, a njena drzava grca u problemima!
Vesna, ne pametuj i ne miješaj se u poslove druge zemlje .Dabogda ti zemlja imala konstitutivne narode, vitalni interes, entitete i entitetsko glasanje, pa da vidiš !
Na Koridoru 5C probijen tunel Gaj dug 880 metara...VESNA PUSSY TEK SAZNALA
Puss in boots
Ima odvratnu facu ova Pusicka,da te bog sacuva..!