Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj žiku ove došla na planinu i drži masku na licu. Hahahah
nemos vjerovat
Život na selu poprima potpuno drugu dimenziju
braco mila ovo nije za salu...da nepovirujes ,kao da si u parnoj lokomotivi,pa postojili ikakav nacin da se to promjeni
Uzivao je u hovnima,gore je sve hus-o,kuda god maknes,sreca pa snijeg krije.....
Vjerovatno je sada bolje nego ljeti,snijeg je prekrijo ljuske izmete,gori je mali prostor i nedovoljno za toliki narod te je ljeti svuda prljavo,treba traziti nacin za IGMAN....
..vi barem imate gdje uzivati...
Dosadni ste kao proljev, zagadjeno je znamo, uvijek je bilo i sad se to mjeri vise nego prije pa samo blejite u to i panicite...a zapravo, papci su sisli u grad sa planine i cistog zraka pa panicare sokirani smogom, a takav je zivot u gradu, prljav, odvratan, bolestan i zagadjen!
Sve što sam na planini očistio to sam u povratku u grad vratio, možda čak i više dohvatio u koloni automobila...
https://www.olx.ba/artikal/36575503/merino-majica-100-vuna/
Odoh da se ''popišam'' na fabriku '' bulevarđija'', naravno ne u Lukavicu, Kasindo ili Vojkoviće nego direktno u SANU i njihove stručne i izvršne službe na adresi Kneza Mihajla 35, Beograd, potpomognute KOS-om i UDBA-om.
Jes klix jadan sa debilnim naslovima
Čista jedinica iz pismenog, opet komentatori "fulili" i temu i naslov! Važno je vrijeđati se i prepucavati po nacionalnoj osnovi i kad je zagađenje u pitanju...ugušite se vi takvi, gdje god se nalazili!
Ozgo su i šljegli, najbolje da se vrate za stalno!
hajdemo u planine jer tamo nema magle ni smoga
institucije preseliti na trebevc
Gledaj ove bolesnice stavila masku na cistom zarku eto pameti
tobejarabi