Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Pudar je zahvalio predsjedniku Hercegu na ukupnoj, višestrukoj i finansijskoj i moralnoj potpori koju Lani pruža Vlada HNK-a, uvjerljivo najsnažniji finansijski pokrovitelj mostarskog sporta.” WTF??? Zar nije neki dan ovaj Pudar kritikovao vlast HNK da nisu pomagali i da su rekli da “Lana nije nasa”???
Možda mu je ovaj Herceg tutnuo kakvu kovertu i tako obradio Velibora, a možda mu je i obećao nešto, samo da kaže medijima to sto je rekao. Nasi političari su premazani svim farbama i čovjeka začas prevedu žednog preko vode.
Cuj ovih moralista.. vidi se da zivot provodite u materinom podrumu.. normalno je da okrenes pricu i pohvalis nekog kad stane na tvoju stranu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Zašto? Vjerovatno zato što je izborna godina. Molim vas nemojte joj vi više čestitati jer vam Lana ne znači ništa, nemate koristi od nje", poručio je Pudar." e zašto sad ovo Pudar zašto si išao na koljenima kad znamo da nisu ulagali u djecu nije ti trebalo ali idu Izbori pa mnoge stvari su čudne
Dali mu stan jarane. Sad je sve ok. 😄
i mene ovo čudi.bojim se da ovo sve ne naudi Lani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A i ovaj Pudar supljak žestoki,nema od koga para nije dobio a kuka samk tako.Ovako je i onaj Kajtaz supljak se isto ponašao.
Lijepo. Uvijek su Srbi u Mostaru imali poseban značaj, od Ćorovića, Šantića, pa evo sad do Pudara. Ali i Mostar je bio i ostao dovoljno bogat i otvoren, bez obzira što su nas dušmani uvijek zavađali. Hvala mnogo Veliboru na istrajnosti i Lani na volji. Poljubac iz Banjaluke!
Bazen? Da? Ne? Skorija buducnost?
Lizanje guzice u Hrvata
Prestanite dijeliti ljude po nacionalnosti, dijelite ih po trudu i radu.
Bazen? Da? Ne? Skorija buducnost?
VELIBORE VELIBORE ŠTA ĆE TI OVO .
ima li većih ljigavaca od ovih političara i to profesionalnih srba hrvata i bosnjaka
ima, ovi koji im se prodaju
A sad mu je nevenko dobar??? Para je čudo!
a šta treba? Da ga pljuje sada kada su joj dodjelili stan? Idi pod kamen ispod kojeg si ispuzao!
Da nisu u talu za ovaj novi bazen u Mostaru ? Pored ovakvih budalaština rekla kazala , Lanin uspjeh ide u drugobitni polozaj. Lana je u stvari fokus i kulminacija je njen uspjeh , uhljebi političarski . Ima li te vi sami šta pozitivno prikazati ?
E moj Velibore....opet ce ta gnjida od covjeka nabiti nogom i tebe i Lanu....to su sve prevaranti...LJIGAVCI....samo gledaju politicke poene pred izbore....
Ostavimo po strani sve, gledajmo na to da je možda Lana faktor pomirenja i zdravog razmisljanja. U svakom slucaju ujedinjenje svih nivoa, sansa za mnogo vece uspjehe su visestruko vece. Muka kad se svadjajamo muka kad se mirimo. Ako Herceg ovo radi pred izbore onda je to dobro, jer bolje da izbore dobija na pozitivnoj promjeni nego na negativnoj. Dajmo sansu pozitivnoj promjeni stava.
Lana jeste vrh BiH plivanja, to ne moze niko osporit. ali ima jos djece koje su natprosjecno talentovana.O njima niko ne vodi racuna.Prepusteni su sami sebi i roditeljima da snose troskove.Plivacki savez, skoro i ne postoji, jer nema finansija.Oces na evropsko da ides, platis djetetu sve troskove, u iznosu od 3500km, pa izvoli. Zato moj Vela ne rezi granu na kojoj sjedis.P.S. Djedovicu moj, kako ti igras, kako drugi sviraju.
pa evo, Lana i kompletan tim oko nje su se izborili da djeca u Mostaru i okolnim mjestima dobiju bazen! Neka se drugi sportisti bore za svoju lokalnu zajednicu i malo po malo, svi će na neki način imati koristi.
Ovo 'naši' i 'vaši' se može čuti kod većine političara iz etničkih stranaka. Pošto sam iz mješanog braka čujem i jedne i druge. Za HDZ ekipu je većinom mulimanska/balijska strana ona druga. A za SDA je vlaška/ustaška ona druga.
Nevenko Uvenko ... klošarčina i prevarant kao i partija u njega njegova🙈
Ne znam ko je ispao gori licemjer od ove dvojice.