Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I roditelji su mu bili vrsni pedagozi meni predavali u ratu. Lik pokupio sve najbolje od njih a i ima jedinstven pristup djeci. Pravi pedagog ispred svog vremena. Svaka cast Veca majstore.
Tehnoloski visak ovdje. Enough said.
Bio je proglasen tehnoloskim viskom da. Ali hvala Bogu nista se nije desilo. Radi covjek i dalje gdje je i radio.
Bravo gospodine profesore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadmen do bola.
Bravo profa! Ne poznajem Vas lično, ali sam na TV gledala par emisija gdje ste vi učestvovali. Pametan, elokventan i prije svega profa koji "zna znanje". Milina ga je slušati. Još jednom BRAVO PROFA!
Vjerujte mi da ga baš licno poznajem, Iik voli glumiti žrtvu, uopće nije bio tehnološki višak, nego je to tako predstavio u svom statusu na fb, da bi dobio popularnost, nedostajala mu dva čaša da ima punu normu u toj školi. Pokušao je i kroz politiku mijenjao 4 stranke i umislio da je najpamerniji, kupuje djecu jer svima 5 I 4 daje, pušta ih sa časa, komentarise kladionicu čak i na pivu ide s njima Sto posto provjereno Voli Lazio fašistički klub iz Italije
Eh da se svi profesori ugledaju na ovu veličinu i gromadu od čovjeka gdje bi nam kraj bio
Lik je ok, ali po čemu je on najbolji? Znamo li kako ostali profesori geografije predaju da možemo uporediti i potvrditi da je on bolji od njih sviju?
Bravo profa, danas ja malo kvalitetnih pedagoga... 👏👏👏
frajer isti Zelensky
Zelensky kad ga narucis preko wisha ili ali expressa
Ljudina,vrh,nema dalje.Daj nam Bože još ovakvih ljudi.Čehra sve govori
Odličan profesor, neizmjerno dobar čovjek. Imao sam sreću da mi profa predaje 4 godine i nauči me mnogo čemu. Pristup koji je on imao i ima i dan danas je nešto nestvarno, a usistinu je samo ljudski. Svaku nagradu je zaslužio i još više od toga...
Neka ga tamo
i za njega ovde nema mjesta i onda se ljudi čude što svi odoše i nema ko da nas uči,liječi,čak keriamičara ne možeš naći
Vedran je super profa. Osmijeh uvijek prolazi, bar kod normalnih ljudi, osmijeh + znanje = budes voljen i cijenjen
Heroj?? Pa dotični godinama laže da je proglašen tehnološkim viškom, toliko o samohvali i karakteru, a i po gradu se priča da ga i Usaid gura jer je bio profesor djeteta jedne od službenica, malo sukoba interesa službenice. Kakvi spinovi kod nas postaju heroji.
Ja mislio Zelenski.
postoje profesori kojih se rado covjek sjeti i kad ostari. ovo je jedan od takvih, sigurno ce ga generacije pamtiti. svaka cast.