Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudo ucio zanat u SDA - taj seoski djilkosh zna sve o bugarskim vozovima, kapilarnim glasovima i ostalim metodama kradje izbora
Zenicanima ce biti najteze na izborima vjeruj te. Koje manje zlo izabrati,pa to je Boze sacuvaj kandidata. Krenes od SDA preko Fude do Rame Isaka,sve gore od goreg.
koji put vec pises jedan te isti komentar
JOJ KAD VIDIM OVO "SNAGA NARODA SDA" POVRATIO BI AUTOMATSKI
Ja kad vidim ovu posadu SDA Emina, Skaljo i Patkovic, prvo mi se počne povraćati a onda shvatiš da je za njih Fudo izmislio inteligenciju!!! Handri ih ko sanske koze još kad ih odere sad ponovo na izborima njima će mrak da padne na oči!!! A iskreno vakat bi bio da ga ovoj Emini ko posteno zavuče sva mi je nekako propala ne podmazuje se redovno!!! Hahahahahahahqhqhqhq
Sve go seljak
Fudo je Radončićev igrač.
Jao, koja " plejada" likova🙂🌺🙂
I vi gdje drzite vlast,radite sta hocete i kako hocete,vidite da i drugi prepisuju od vas.....koja je ovo po redu stranka patkovicu???mislim,treca,cetvrta,pitam za jarana.
U Zenici treba totalni reset i pomjeriti sve postojece. Zenica je imala veliku sansu za prave promjene sa Snagom Centra i onda Vrace sve zeznuo. Grad slucaj kojeg vode nekompetentni primitivci. Dovoljno je samo reci Fudo, Ramo, ministar kakze, itd. Grad od oko 100 000 gradjana se pretvorio u palanku.
Vidi Skalje i vidi mu glOOve
Fudo samo ih deri!!! Nisi ni ti savršen ali nas je SDA 30 godina jahala u Zenici
Pa on je bio jahac svih tih 16 godina. Mi kao narod vise nismo na strani pravde nego na strani "naseg" i protiv drugog bez obzira ko je upravu. zato i tonemo sve dublje i dublje
Primitivci, i ovi i Fuad. Naduravaju se godinama a grad propada, bukvalno.
Brukate se. Ova Tufekcicka ni o cemu drugo ne prica nego o Kasumovicu. De malo sta korisno uradi
A Kasumović inače o njima ne priča 😂
Znaci sa vrha je dosla uputa za sda-ovce iz zdk-a da igraju na kartu da je fudo nastimao glasove kada ih fudo porazi na izborima. Ocito su se vec unaprijed predali.
Uaaaa eeee oooooo
Serifa Patkovica je trebalo zamrznuti 96. godine, pa da ga se sjecamo po ratnim zaslugama. Ovako ga nene pamte po selima da im je ostao po milju dvije duzan za mlijeko.
Da bi bio uspješan u SDA moraš biti žut i imati bradu. Pa ja........
Pomozite mi , nemogu da se sjetim , ko bi ono opozicija u Zenici , 🤔 😅😅😅😅
Ne mogu SDA banditi da kradu izbore kako su zamislili! Opet igraju na kartu "ugrozeni bosnjaci" a u GV Zenica nema ni jedan Srbin niti Hrvat 😂