Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'arane , nije me stid, neg mi nesto ofirno drama.
Ma jos i bench sa olimpijskom sipkom...
poslao sam nanu da vjezba, ubio je propuh :(
sve ce to unistiti brzo ove nove mlade generacije koje ne znaju nista drugo da rade, dzabe ste to postavljali
Pa ovi što su preplatili ove sprave treba svako jutro da mi pokažu kako se vježba. Koldžo i ostali muljatori to vam je spona sa narodom. Ličnim primjerom svako jutro! To ti je neposredna veza sa narodom.
E KLIX:u bem vas nepismena, jeli iko u redkciji proso matematiku osnovne skole? Pa da se sprave koriste 100% od VECINE gradjana Sarajeva koje broj odprilike 600.000 stanovnika uzmite racunar i racunajte. Na svako spravilo to znaci 60.000 stanovnika, jel pratite? dan ima 24 ure, 24 ure = 1440 minuta, jeste jos tu? 1440 * 60s = 86400 sekundi ide na dan sto znaci da se sprave maksimalno koriste (kao sto vi tvrdite da ne) svaki gradjanin svaki 24h ima dostup na spravu 1,4 sekundi. Sad ste sigurno izgubili ali sastavite glave u redkciji pa ce te vditi ta racunica stima. :)
Pa velika vecina danasnjih sarajlija ne koristi ni toalet papir,vec ruke za tu namjenu,pa se s tim niko ne zamajava. Niko se nije zabrinuo sto je potrosnja toalet papira u Sarajevu otptilike jednaka potrosnji papira u Vitezu ili Rogatici.
pa mi se saplakujemo
Znam,ali svi narodi u Evropi osim vas i Siptara koriste toalet papir. Mozda bi vi mogli napraviti turisticku atrakciju od toga,vjerujem da mnoge ljude interesuje kako se ti radi. Iz ciste radoznalosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar su jos citavi?
I mene to cudi.
stomach in, chest out!
Nek pocale politicare na sprave da skidaju kile,a narod nema viska da skida a i ono malo ako nabaci cuvaju za zime.Kada penzionera pokosi virus kakve gripetine,ako jadnicak nema malo sala na rebrima odnese ga grobar. Bolje bi bilo da ste ovo postavili odmah u skole.
vecina gradjana? Pa cekaj jel vi ocekujete da ce vecina da koristi, znaci od nekih 400.000 gradjana 200.001 bi trebalo da koristi... cuj vecina, pa normalno da vecina ne koristi, samo budala bi to ocekivao
Otkad ja pricam da su kod nas sami seljaci,sve sto je moderan svijet prihvatio kao olaksanje,kod nas jos sramota da bude misaona imenica.okrecu se za tobom ako vuces ceker na tockove,ako vozis fiću,ako znas nesto o GMO i ostavljas sjemena domaca,pa se ibrete haj pa u apoteci pola marke dodje za dviej godine sjemena!ako sjedis pored rijeke meditiras lud si,ako slucajno sjednes na ljuljasku u parku zna po carsije:)ma gonit vise svijet nek te prozovu i ublehom ako je tebi sve potamam sta radis i imas.
sve ok al ovo da meditiras pored rijeke?
sve ok al ovo da meditiras pored rijeke?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije svega, u svijetu je ritual da ljudi imaju šta da doručkuju, pa da se onda bave je-benim fitness-om. Uzeše nam sve, ali nam postaviše sprave za vježbanje.... Oj ''državo''.
Sve ce ovo cigani da pootikidaju preko noci,nema ovdje zivota parkovima dok god se otkupljuje zeljezo.
mater vam fasiticku i jednom i drugom... da imaju od cega zivjeti ne bi skupljali zeljezo, da se ne smatraju neljudima bolji bi bili... *** vam sve et
otkad ja govorim il pobit il istjerat iz drzave,ali me niko ne slusa
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Po uzoru na Tursku? Što baš po uzoru na Tursku? Ne razumijem. Je li Turska platila te fitness sprave? Ako jest onda u redu. Ali ako nije zašto baš govore po uzoru na Tursku. Te sprave imaju i u SAD, Zapadnoj Europi, Turskoj itd... Pa imaju ih čak i u Hrvatskoj. Ne znam u čemu se toliko favorizira Turska. Iskreno govoreči Turska je gospodarska velesila i trebala bi biti uzor BIH i ostalim zemljama u regiji. Što nisu napisali po uzoru na SAD, NJEMAČKU ili HRVATSKU. Nije da imam ništa protiv TURSKE naprotiv jedna jaka i lijepa zemlja. I ovo na kraju da (pokažemo istočni mentalitet). Sarajevo je grad kultura mješavina zapada i istoka i ne vidim razlog zašto ga se treba upoznavati samo sa jednom kulturom. Koliko znam na istoku ima i RUSIJA koja je još više razvijena (sportski) od TURSKE. Pa zašto onda ne bibilo upoznavanje ruskog načina života. TAko dolazim do zaključka da što god se u Sarajevu napravi pozitivno to se mora politizirati.
glupe bosnje se opet pale na prljave turcine koji su ih stoljecima omalovazavali, slali njihove muskarce u smrt i htjeli nas staviti pod srbijansku oblast.
Sve normalno je kod nas ofirno. Zato nije ofirno pljunuti na sred ceste, baciti omot od čokolade, bježati od tv ekipe koja nastoji nekoga od građana intervjuirati. Neki dan prelazim preko Principovog mosta kad neki 'odvažni' momak kasnih dvadesetih ili ranih tridesetih godina, baca (da l' sopstveni ili tuđi ne znam) bicikl u Miljacku, i to ne s mosta (mada to nije ni bitno), već s obale - bicikl pada na suhu površinu korita rijeke i tu ostaje). Nakon tog čina, on samo otrese ruke jednu od drugu, a iz bašte kafića dobi ogroman aplauz uz smijeh i povike - "to majstore". To je naša kultura, to je taj mentalitet i koji nam ne da da napredujemo. Zato je ofirno trčati i baviti se fiskulturom bilo koje vrste (komentari - "'ša on ono trči, oca m' nije dobar lik" - mlađi bi rekli, a stariji "ja hajvana braćo moja, trči. Što ne kopa i ne radi šta korisno!?" Okovani glupošću i mentalitetom kojemu je rok istekao svugdje, mi smo tu gdje jesmo.
@Cleverman svaka ti je na mjestu.Ima video "Masovna hipnoza" sa Niksicem,pravi opis naseg mentaliteta.Sve nam je ofirno osim nekulture,primitivizma i sovinizma.
sagradite im kafanu
Idi Sizife, pedalaj stalno, da ne zjapi bezveze
kafana ne bi zjapila prazna, hehe
bas je ljudima do fitnesa a nemaju sta da jedu
Dobro si,pa da im sagorijevaju i ovo malo kalorija sto se ima:)
hahahah suti bona ne valja tako pricat hahaha