Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vilic Mirsad neznalica i uvlakodupac
Pa vidi te li Samira Rizvu pored Mektica. To vam je najveci srbin u SDA, a po potrebi interesu more biti sta hocete!
52 posto bosnjaka koji se ne pita bas nista. Tuga.
Eto tako Kosovo kad god kakve mjere uvodi prema Srbiji isto radi i prema BiH iako mi nikakve nemamo veze s tim osim što moramo provoditi velikosrpsku politiku i onda neka i nas karaju. A Srbi što prije shvate da su Kosovo izgubili biće im lakše...
Dokle ce vise nazadna Srbijanska politika preko piona u BiH da kroji nasu spoljnu politiku...
Da vidim ko je to u moje ime glasao protiv? Pa daaa.. Ovdje se narod odavno nista ne pita cc. Oprostite braco ali da znate ja i moj komsija Meho smo za vas prijem u Interpol!!
nema nama napredka dok vi ovako sjedite i samo cekate clanke, da bi komentarisali i prosipali suplje...
Koliko je samo propagande potrošeno na klixu na Dragana Mektića ali izgleda da Bošnjacima niko ne valja ako ne provodi njihovu nacionalnu politiku.
Ionako je Vucic podrskom Dodika rasturio opoziciju u RS-u sto je i Mekticu poznato pa sta i on moze i smije ucinit da kosovska vlast dobije pravo hapsenja ratnih zlocinaca preko interpola.
Gledaj Samira Rizve podguzne muhe, koji licemjer ljudi moji
Gora je gnjida Vilic Mirsad
Četnička posla to mora biti jasno svima više!
Ako je koncenzus potreban za priznavanje Kosova kao države, onda je morao biti i koncenzus za ovo što se dogodilo u Dubaiju.Očito u BiH samo SRBI odlučuju.
Sad treba Kosovskim cyber kriminalcima predložiti da hakuju račun Mektiću i sve pare prebace na račun Merhameta.
Mekta Vlah
Mater im njihovu smdrljivu! Oni ne predstavljaju BiH. Ko im je dozvolio