Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nama hoce Hrvati... prestati birati Izetbegovica... Da neko normalan bar jedan mandat predstavlja Bosnjake
Komšić aBd i 2022..joj što će biti kmečanja
Šta je sa glasovima Ostalih? Za koga oni smiju ili ne smiju glasati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ostane kaki neoglođanih kostiju ponesite narodu.
Ne treba prefovarari s korumpiranim i trecerazrednim stranim diplomatama.
Ocekujemo hbo seriju pregovori o izbornom zakonu, bice napeta
Klix, ne vrijedjajte narod opisujuci ovakve smijurije kao "teske pregovore". Nista njima u zivotu nije tesko, naprotiv, znaju samo za lagodnost.
Oni ce se jesti dogovoriti u pazi NE-UMU
Zeljko Komsic : Vecerajte mene ne cekajte😂
dabogda se svi podavili u Neumu, i oslobodili ovu zemlju
Nadam se poslednja vecera !!!
Palmer i Sattler imaju odgovornost ispuniti očekivanja SADa i EU. Zato je Sattler dobio u Sarajevu jednu zahvalnicu od gradonačelnice Sarajeva a Hrvati su naručili naoružanja u vrijednosti od 200 mil. dolara. Može se gledati kao nagrada za Palmera. A Bakir sam nema saveznika. Jer njegov jaran radi samo za Srbiju i zamjerio se kod SADa. To je sad situacija
Dobar je Neum. Ono nema smoga, nije hladno, pogled na more, malo guzovache i to... Ne moramo ništa dogovoriti, ko ga jbe
Vani s Čove, Dodo i Bake s vama! Napolje! I ne vratite se više!
sano da ovaj Licemjer Satller ne ostavri cilj zbog kjeg je placen...da Hrvatima katolicima obezbjedi Aparthejd.
Treba neko objasniti Sattleru da su oni retardirani i isto ko da sa bukvom razgovara.
Izišao ja na izbore 2018 i mislio glasati za SDA jer sam musliman Bošnjak.Sjednem za stolicu, listić pred sebe i taman da glasam za Šefika mene neko taknu po ramenu.Okrenem se - kad ono Gospa iz Međugorja lično!Šapnu mi:"Za Komšića, za Komšića" i nestade u sekundi.I šta ću ja glasam kako je rekla, ipak je to Gospa.
Šalim se-nisam nikad glasao na demokratskim izborima nit planiram, jer ne vjerujem u demokratiju i sekularizam.Demokratija je suprotna Allahovom sistemu, a sve što je mimo Allahovog sistema moglo bi se nazvati kufrom!Al' dobra pričica za klix.