Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih je na prinudni rad u Semberiju i Psavinu da strasi vrane 😂
onda da strasi tuljane 😂😂😂
vrane vec pakuju kofere
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srbi niste nista ako bar jos jedan referendum ne organizujete
ja grdna pedera majko moja
Kazem ja nekidan,Mile ima naseksepilniji kabinet na svijetu.Sve pi.ka do pi.ke.Ima i koji trandzo i gay,udrobio Baja malo da bude sa svijetom.
@yahooooo.Ako moźe s'guza a da nezna se ko je..i picne se obrije itd😉..ja bi pokuśu da ućestujem..😂
ja sto su navalili.. neka bolan zeljko sta se guras, stani tamo iza ivanica.. ici ce brzo jer vidis da je debeli zavrsio, šnjime je bilo bas zabavno razgovarat na temu. nu opet, bolan zeljko sta se guras. :)))
Neeeeeemojte osobe koje pri normalnom spolnom, seksualnom osecanju imaju nagon da oblace odecu suprotnog spola(haljine,najlonke,tangice,stiklice).Nemojte grehota je
Greška. Ovo je Željko C.
Pa zar Vasković opet piše??? A prijetnje smrću??? Vaskoviću, odmori malo, Duduk je još uvjek na sceni. A dok je on na srpskoj sceni, mora se držati istina za zubima :))) I do kada ćete ih više saslušavati? Koliko ih je još ostalo??? Svi su krivi! Narod je bukvalno gladan, go i bos, a oni rasipaju milione na referendum koji je unaprijed osuđen na propast jer krši Ustav države. Fino se tu Dudo opet opario, hahaha, a i Željko. Sram vas bilo, a minimalna penzija 174,00 KM.
uplasila se pica hahahahaha zeljko zeljko nije bitno kakav si vec sta si :-D
Sto se ovaj Zeljko oblaci ko pe..r?
Željka će biti saslušana u slučaju "Željko"
Ja bi baketa ..Jbg..ćovjek sabur i sve dodze na svoje..on je kriv😂..
@11111thy. Njih (rus)zanima od titina doba izlaz na jadran..😉
Mislim da se svi akteri koji su organizovali referendum trebaju ukloniti iz vlasti,s obzirom da je cilj referenduma bio ništa drugo do stvaranje međunacionalnih sukoba.
Sa drzavom se nije zayebavati,, Sve ce doci na svoje mjesto Duduke i ostali, samo laganinooo......