Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nekad bi trebalo i vandale demolirat...
He, pa nisu vanadali krivi, nego oni koji im pune glavu mržnjom, ubij baliju...
Ovo se samo dešava pred izbore i u slučajevima kada se desi neka trunka pomirenja između naroda. Ne može me niko ubjediti da ovo neko ne naruči. Znači čim se bliže izbori, ili Bošnjak pomogne Srbinu ili obratno, uvijek se dese neki ispadi koje policija nikad ne rješi.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovo su oni koji su osjetili zbližavanje ljudi, moji Bošnjaci, ne nasjedajte jer to hoće, napad je za svaku osudu, ali ne generalizujte ljude. poz
zar je potreban komentar na sve ovo??vandali, sitni lopovi sa jos sitnijomi jadnom dusom...
Ima li kakav hrabri Scout antifaśista da ovima stane na crtu il su oni hrabri samo kad je blizu Policija koja će ih izvući?
Dobro bi bilo da neko napravi online aplikaciju - da pored turističke imamo i terorističku mapu Bosne i Hercegovine, pa da Višegrad i Dobrun stavimo na tu mapu. Evo maloprije čitam i članak iz Čapljine, stvarno nam je potrebna takva aplikacija.
e toliko o kulturi, stid treba da ih bude jer se radi o sakralnom objektu, ali sa strane i to, brate unistavati objekat koji je napravljen 1445. godine i koji ima historijsku vrjednost je dno dna.
idite bosnjaci u rs,cistite je i pomazite im,ha ja,kad nece srbi,hocemo mi
znam da nije ovo popularno sto cu napisati ali prolistajte nekad srpske forume u BiH. Ja sam zakljucio da kod njih vlada isti vid straha i nepovjerenja kao kod nas dok se moze primjetiti neki vid zapravo zelje za suzivotom. Imam osjecaj da nas jos nekolica idiota i budala medju politicirima i obicnim gradjanima, normalne ljude cuvaju taocima.
dezox: svatam ja tebe ali poslije ovolike pomoci doboju bosanskom samcu itd da nam neka budala ovakvom mjerom vrati stvarno da covjek izgubi svaki razum
samo vi njjima moji dragi balisticari saljite humanitarnu pomoc....a oni neka demoliraju dzamije...
92-95 sve istov
https://www.youtube.com/watch?v=_KDRRRSlfMo Ko se ne najezi nije covjek !
ponovo se agresorkso-genocidnoj kopiladi daju nekakva umjetnicka imena, kao ovo vandali, pa napisite lijepo da je to uradila agresorsko-genocidna kopilad, sta im vise izmisljate nekakva imena, eto da ih ne bi povrjedili,
Ne bi to naša braća Srbi nikad napravili. Meni su moji multikulti jarani rekli da su nas poplave ujedinile i da se mi volimo sad pravo.
e eto, svi tamburamo o nekom zajednistvu i ... nemam sta reci. jbg
zagrijat sipku pa preko ledja,ne volim jevreje pa ja opet ne bi demolir'o sinagogu.
@Hrmpallier U svemu se slazem sa tobom, ali samo u jednom ne. "Tvrde da su ono sto nisu!!! "
@Moni Moni Dobro to je za malo duzu diskusiju. Bio bih i ja sposoban da iza mene stoji Uncle Sam, a iza tebe Niko(trece lice jednine, srednji rod).
Slažem se sa prijedlogom da se džamija ostavi u ovakvom stanju i pokaže pravo lice vlaha kojima smeta sve što je muslimansko. Ukoliko ih je sramota (u šta sumnjam), neka vlasti pronađu krivce i natjeraju ih da sve što je uništeno ponovo obnove iz svog džepa.
Koje su to crkve zapaljene i uništene u Sarajevu? Sve bogomolje, islamske, jevrejske, katoličke i pravoslavne su sačuvane tokom rata, kad su četnici u ustaše sistemski uništili - minirali i odnijeli kamen od svih džamija i mekteba pod njihovom kontrolom, što čini 100% islamskih objekata u tom području, a od ukupnog broja džamija više od 80%. Da su kojim slučajem muslimani isti krovoloci kao vlasi, ne bi za 400 godina turske vladavine u Bosni ostao nijedan krst, ne crkva ili manastir. Umjesto toga, muslimani su svojim novcem gradili kršćanske i jevrejske bogomolje. O tome postoje pisani zapisi. Ista situacija kada su u pitanju islamski vjerski objekti desila se i u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Samo u Beogradu bilo je više od 200 džamija, sve su srušene, tako u cijeloj Srbiji, tako u Hrvatskoj, a cjelokupna imovina opljačkana i prisvojena u potpunosti. To je vaše pravo lice. Mi ne čuvamo tuđe bogomolje zbog vas, već zbog nas, mi smo takvi rođeni i odgojeni da poštujemo tuđe!
Ovome se nema ni zarez dodati legendo. Svaka ti je na mjestu
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Cetnici! Nikad mira nece biti!