Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Višegrade grade sta ti Rade rade
Trebala si samo kakvu letvu pa po glavi od zada, niti ko cuo nit vidio, ko je je'be staru.
veoma primitivno, ali ocigledno nema drugog nacina ....
Jel to šala ili bi ti ozbiljno naudio ženi koja je preživjela Zenicu u ratu? Dosta je ljudi stradavalo u ratu nevezano za naciju ni krivi ni dužni i nažalost danas prema tim ratnim dešavanjima kreiraju svoja kriva mišljenja prema drugim skupinama ljudi. Nekima se obnavlja kuća, nekima nije, kakvi su to kriteriji prema kojima se bira čija će kuća prije biti obnovljena?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalosno da zena koja toliko pretrpi u ratu niti u miru nema mira!!!
Gdje li je bula maznula ovaj fotoaparat ?
sprej je u bih zabranjen kao nelegalno naoružanje ili nas ima pravijih i onih iznad zakona
o bulice pa ti i fotoaparatom znas rukovati , masala zar vas i to u mejtefu uce
Haram bosnjaćkim polićarima
vlaška posla
STA JE VAMA U GENIMA MAMU VAM JEBEM OBREZANU
a od cije si ti cune nastao turcine?
Klix Omladino! Ne treba se mlatiti letvama, čakijama, niti vatrenim sredstvima... Bosanci su miroljubivi, još od 1100. godine, kao bosanski krstjani ili heretici, bili miroljubivi čak vegetarijanci! Zenica grad bješe u ratu leglo islamista, horor za nemuslimane... na You Tube može se naći film "Sarajevo rikošet"...
ne seri bogati, bošnjaci su vazda bili domaći narod, to što ste vi uletjeli da pravite nered, to mi nismo krivi
Odakle žuta u Višegradu? Koliko to ima kuća,baš je briga luda država joj dala da prodaje potvrde ženama da su silovane i onda im ta država plaća socijalu.More joj se od članarina skupi 150.ooo maraka i to potroši ona i kći jer je to njihovo privatno udruženje,a zet prodaje motokultivatore koje donira vlada kantona.
ovo sto si napisao je hiljadu posto tacno,samo mi je zao onih zena koje su prosla kroz pakao silovanja
"Okrenula sam se i rekla radnicima koji rade na kući da mi daju sprej" - a na bocici spreja nacrtan Srbin sa sajkacom, preko njega "X" crvenom bojom, a ispod pise "Srbocid"?
REALNO u narednih 10 godina RS ce se otcjepiti od Bosne. Za sve smo sebi sami krivi, toliko smo mali, glupi, jadni i nesposobni, ukopali smo sebi jamu iz koje tesko da cemo ikad izac.
od mosta kao asocijacije na visegrad, danas mi samo osta asocijacija na zivu lomacu i i komsije koji su to hladno posmatrali i dosipali benzin na istu. zgadili su mi taj grad totalno.
UU GENIMA SRBINA JE GENOCID,MRZNJA,KLANJE..TAKO IH OD MALENA UCE. TO JE TAJ GENOCIDNI SMRDSKI NAROD
U U U U U, IIIIIA IIIIIIIAA IIIIIIIIIAAAAA, ROOOOOKKKKK ROOOOOOOKKKKKK, MUUUUUUUUU MUUUUUUUU MUUUUUUUU, NJIHAHAHAHHA NJIHAHHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prvi pokusaji komunikacije sa smrdom_mrzom, pazi, pocetno slovo abecede i azbuke je A, sutra cemo uciti drugo slovo tih pisama. Pokazi mami sta je ciko napisao da ti procita :-))))))))))))))
Još se govno osudilu uči u avliju, pa Bošnjaci dragi šta je vama ???? još se ovo događa 2013? Tako je mojim ušo i prijetio mojoj staroj kad smo se vratili u Doboj -98:e, razbio sam mu pičku na licu mjesta, zvadi ti još on policiju. Pred njima sam reko, ko se sledeći uputi opet uči u avliju i prijetiti klanjem ubijam na licu mjesta, popiše oni kahvu samo govoreči "smiri se, popričat čemo komšilukom da se nesmije tako ponašaju". Da vidite kako od tada komšije "fino", naučite se več jednom, oni samo razumiju JEDAN jezik, nažalost. Čim paščad režu ili pokazuju zube, odma ujedi pa če te vidite da je odmah druga priča.
brate ako je to istina ,častim te stare mi moje odmah,samo napisi adresu ide pizza na vrata :)
Jes majke mi, čedo sišo sa Ozrena u čaršiju pa mislio da ga se neko boji, još šupak zauaeo bio tuđu kuču pa valjda skonto ako se mi vračamo vratit če se i ovi vlasnici, i tako mu bi, eno ga vjerojatno gore opet na brdu u svojoj kolibi odakle je i došao smrado.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj opomenuli to treba poderat !