Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narod ima drzavu kakvu zasluzuje, nista nie slucajnost. Ni Bakir, ni Asim, ni Osmica, ni Mile .....smece
"Njemačka zbog indijskog soja postrožila mjere za UK, u karantenu moraju i cijepljeni". Izgleda da ste džaba krečili.
Genetski predodredjeni NiP-ovci, to jest DiF-ovci, uzeli Pfizere za sebe, svoju rodbinu, jarane……
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Bile su stotine bez poziva. Mnogi su dobili vakcine i zato je bila nestašica. Većina nepozvanih su imali štele u Zetri ili druge štele. Mnogi su imali pozive za vakcinaciju, a niti su preko 70, niti su bolesnici. Sredili preko korumpiranih ljekara, političara, rodbine, prijatelja... Mnogi su poveli i žene, ili su žene povele nepozvane muževe. Helem, mi smo pokvarena, sebična, bezobzirna seljadija, bez kulture i kućnog odgoja.
IMENA osoba koje su te stvari činile, i na stub srama!
Još bana hoće da krije koja je vakcina. Stoka sitnog zuba
Ma ne sekiraj se rijesit ce to Dino 😂 nisi ti to namjerno uradila omaklo ti se haha
kazniti ih i dati ima otkaz pa da vidiš kako ce idući put sve biti po protokolu. dok to ne bude nema pravne države. Ali ovako treba raditi od glave koja smrdi. a znamo ko je ta glava koja vedri i oblaci po gradu.
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. Sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
I sta kaze Vranic???Od sad se nece obavjestavati koja vakcina je u opticaju??? Frajer je puko...Pa nisu gradjani krivi zbog kriminala i nesposobnosti uposlenih u zdravstvu.
Dobro bi bilo da i u Tuzli neko provjeri te spiskove po kojima zovu građanstvo. Moji roditelji su preko 70 godina stari, hronični bolesnici, niko ih jos nije zvao. Prijavili su se porodičnom doktoru.
Najadekvatnija mjera bi bio otkaz za sve ove koji su prekrsili i one koji su omogucili ponizavanje gradjana KS a tim cinom i zivotno ugrozile one koji su trebali primiti vakcinu a nisu.
Može li Asim zavrsiti
Ko hoce da se vakcinise neka se javi u Zetru iza 18 Šifra”Poslao me Asim”
a pobrinuli ste se za narod nema sta, i sad fol sto se ljudi snalaze. Imate li stida ?
Iznenadjenje ce biti kad se nesto uradi kako treba, ovako nista novo
Sve je zbog tebe, ne svaljuj na rudare zdravstva, a gdje ste su se tvoji trojkaši cijepili i vaše obitelji od glave riba smrdi
Korumpiranost je vec u genima. Svako bi da bude 'izuzetak'. Takva je ljudska sorta, cak i Zapad. Sa razlikom: kod njih su drakonske kazne koje se provode. Za voznju pod alk. kazna 2000 E + vozacka 2 god. Pa ti vidi. Strah i kazna, inace bi bili isti ko i mi! DRAKONSKA KAZNA!!!! U trofac-zemljama je problem sto su provodioci kazni takodje korumpirani: Drotovi, Sudije, Inspektori, Tuzioci, Direktori, Nacelnici, Primarijusi, Upravnici! U trulezi nema 'zdravog tkiva' da dodjes do njega'.
Jedan dan cemo se zahvaliti nasim politicarima sto nisu nikada nabavili boce.