Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode špirke sa lovom u Beč a vi se...
politicari isti zohari nemozes ih iz politike istjerat a iste face gledamo preko 20 godina...govna lopovska nabijem vas na k...c i vase uhljebljene familije...fuj
Ukratko: Špiro ODSVIRO ! Dragan, Mile i Fahro na aparatima !
Zna li ovaj metuzalem špirić išta drugo raditi osim sjediti u institucijama? Ostarih, gledajući njegovu njušku u parlamentarnim stolicama. Dijete mi rođeno, još malo pa na fakultet a profesionalac još egzistira u institucijama. Lik ublehaš profesionalac. Lice za sve mandate.
..ovaj 'upak je zaštićen ko međed, ošteti državni budžet za stotine miliona KM i nikom ništa jer je on član zločinačke trojke: duduk,promicatelj, šćepo, koja upravlja tužilaštvom i sudom BiH!! P.S. sve dok postoji zločinački dejton koji je LEGALIZIRAO genocidnu rs i zločince, ovaki banditi će čučati u državnim institucijama!
Trebaju biti masovni prosvjedi u cijeloj BiH za promjene i da se zahtijeva skidanje luđačke košulje zvane Daytoinski sporazum. Prošlo je 22 godine i vidimo to svi da fakat ne funkcioniše i gura ovu zemlju u totalitarni mrak i beznađe.
@SorDrinsky Koja glupost! U to moze povjerovati samo neobrazovana budala. Naravno da su tu spomenuti i Rusi, kao "vekovna braca" Srba. Koja smijurija.
sve ovo treba pobiti , redom , od prvog do zadnjeg
Gl'aj faca jbt...sve go debil i seljačina...a i mi smo debili na kvadrat kad nam ovakvi kapu kroje...syebaste mi jutro sa ovim slikama!!!
sve go zli debil .. do kad više? .. pa prodje život, jedan jedini