Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li moći prepraviti projekat pošto je bazen skoro završen
samo da ne pocnu odmah neki skokovi u velike dubine. auhhh.
Ovako i ja sjednem, svasta nesto planiram, crtkam, razmisljam...de zakopajte prvu lopatu, pa onda ostalo pisite. Kako su krenuli mala Lana ce svoje unuke uciti plivati, a bazena nece imati
Halo gradsko vijeće . Prvo skočite pa recite hop.
prvo trebaju bageri i radnici pa onda dalje
Daj ba napravite prvo barem jedan osnovni da djevojke poput Lane i Amine mogu trenirati i donositi medalje pa se nadogradjujte kad se mogne sve...samo se krivine neke hvataju da se ne pocne planirano.
kad ce ovaj fosil, salem sjahat sa ove pozicije sto je uzjaho ima 30 g
Normalni da su ekstremni skokovi kad nema ni vode ni bazena.
pa onde je Neretva blizu.a hoćete li preselit bišće polje.kud će Romi .puno pitanja a nema odgovora.Evo imam i ja ideju.Napravite ledenu dvoranu.za ples na ledu.
Kad se onaj moron davno slikao kraj bagera, nisu jos ni prasinu pomeli a kamo li poceli kopat
Počnite više sa radom , sramota!!!
Samo sto nisu poceli hahaha
Molim vas da frljooki prvi skoci sa skakaonice al u prazan bazen, koji je tokmak mislim da ni skontao ne bi da je prazan 😀😀😀
Sta me boli briga za Mostar, de ti nama naseg Dodu kako pije uz seljacke pjesme
Napokon i pametno za ovaj bazen za skokove!