Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad im usvojite žalbu na odluku CIK-a, nije fer da se non-stop blamiraju..... hihihihihi
@indexed333 Na drzavu BiH se knjizi vojna imovina , poljoprivredno zemljiste i tako dalje...... Na RS se knjize fiktivne stvari.
@indexed333 prvo bi ti tupane to trebao pročitati, temeljito, uključujući i naslovnu stranu. Onda bi skontao da je dokument napisan prije nego je Mile aktivirao MAP, radi se o izvještaju za 2018 godinu 😁. Vaša glupost me svakodnevno iznenadi.
Sve to pripada državi Bosni i Hercegovini koja je svoju državnost obnovila tj nastavila na Berlinskom kongresu 1878.g. U tim istim granicama BiH je dočekala i Dejton 1995. a prije toga i priznanje državnosti i suvereniteta u sadašnjim tj ondašnjim granicama. Dejtonom je utvrđeno postojanje dva entiteta i Distrikta Brčko tj unutrašnje preuređenje(administrativno-teritorijalno). U međunarodnim odnosima samo država BiH je relevantna tj smatra se subjektom međunarodnog prava.
@indexed333 Na drzavu BiH se knjizi vojna imovina , poljoprivredno zemljiste i tako dalje...... Na RS se knjize fiktivne stvari. BiH uknjizena na 100% teritorije Republike BiH.
Dignu oni malo prašine oko ovakvih slučajeva, ali na kraju UVIJEK ispoštuju odluku i objave je u Službenim novinama manjeg entiteta.
Ja sam cijeli zivot poznavao dosta Hrvata i uvjek su bili Gospari i imao sam visoko misljenje o njima,ali od kako su TUDMAN-MILOSEVIC COVIC-DODIK razapeli BiH uz pomoc ovdje jarana profitera svaki smisao se izgubio.
Hopa, hopa, hopa, dolazi Evropa, eres MIIIRNO! NA LIJEVo KRUG. Prema NATO ravnajs. Ostav. ATOMSKI ZDESNA.
E moj Mile baš ti se nešta ne da
Vratite nam Coronu, sad ce nas ubiti referendumi, odcjepljenja, ustavni sud, izborni zakon, i majorizacija :)
Moraju biti i izbori u Mostaru pa nece...kao i lokalni izbori pa nece...Ovo je iskljucivo zemlja uhljeba koji samo sebe gledaju
Prc Milojko 🖕 NATO 👏💛💙
Velika, čista, poslovna zgrada Novac u rukama