Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije opet mucka u pitanju naveli bi tacno koje su odluke u pitanju. Od neustavnosti grbova za desetak gradova u FBiH pa do penzija (par odluka), Sejdic-finci, Mostara. Uskoro ce morati ponisti sve odluke koje je parlament FBiH donio jer NIKAD nije konstutisan srpski klub. Srbi jos to nisu potezali do momenta dok nije pocela frka oko 9.januara. Takodje potegnuto je pitanje ustavnosti 1. marta. Tako da ceka nas prilicno veselo natezanje u naredne 2 god.
Jebes ustav i ustavni sud kada moze da radi mimo zakona. Dok su strani okupatori, odnosno strane sudije, moze dokle oni hoce. Gavrilo gdje si sto ne ustanes, da vidis meteza.
Nemojte vi slučajno nešto protiv Sefića presuditi, biće ih onda 14 neizvršenih!!
Ova regija se da samo upravljati "Policijskom upravom". To je između ostalog dokazao Bravar. Sve ostalo je komedija za umno razvijene.
Nepostojeci sud nepostojece drzave. Eksperiment.
Ali ti zato mama postoji na mom KURCU
Dalija Hasanbegović-Konaković: Dino prvo pripada Kantonu Sarajevo pa onda meni... ...a ja sam objektivna novinarka.
hahahahahahahhahaha nju su karali dok je isla u katolicki skolski centar za uzinu
@laznipatriotaizsda Ne znam ko ju je karao, na "koncu konaca" nije ni bitno... Jedino ističem da ova veza Konaković-Hasanbegović simbolički stoji za objektivnost novinarstva u BiH dok plod ljubavi te veze (djetetu naravno sve najbolje) simbolički predstavlja potencijal korumpiranosti našeg društva. Ima da raste... i raste...
Nek me neko podsjeti, zasta nama ono sluzi Ustavni Sud? Jel' se to jede ili je neki cirkus?