Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alibaba (dodick) i 30 hajduka na aparatima...
....mislis?...ako je iko ovo prizeljkivao onda su to srbi...pun nam je kyrac vise vitalnog nacionalnog interesa bosnajka....ne vazi u federaciji...ne vazi ni u rs....:)
@Rienzi* ...ja sam prvi put zadovoljan presudom tog bakirovog suda...pun mi kyrac bosnajckih nac interesa...stalno hoce ovo hoce ono nece ovo....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ti je Amerika....Golemo za izgovoriti. Samo jedan potez SAD napravile i sve institucije u BiH se odmah probudile,rade ko singerica,to se odluke donose,nema oklijevanja,razvlacenja.Aktivnosti na sve strane. Ma sve se moze kad se dobije booca.:)
Ne kontam zasto nema ta cetiri kandidata. Nisu ih mogli skupiti?
@fanaticos1 da
Ova mržnja uvijek dolazi od onih Bošnjak koji ni u snu ne misle nikad uzeti pušku. Tako je bilo 1992. godine, tako bi bilo i u slučaju novog rata. Ovdje se radi o balavurdiji koju bi roditelji trenutno ispalili preko granice BiH, a kada se radi o javnim ličnostima, to su neki intelektualci, novinari i političari koji bi se odmah sklonili od prve crte. Tako je bilo 1992. , tako će biti ubuduće. Bošnjaci jednostavno imaju jedan broj pokvarenih primjeraka.
@dezintegrator ... Ja sam bio pripadnik te, kako kažeš, tzv.Armije BiH. Nisu to bili talibanski teroristi, nego slabo naoružana vojska koja je branila svoje i živote porodica. Na drugoj strani do zuba i preko zuba naoružana srpska strana. Naoružana od Srbije (JNA), dodijeljeni kadrovi i ostalo. Da nije bilo toga, bosanski Srbi nikad ne bi započeli rat, čak i protiv slabo naoružane Armije BiH. Jer, Bosanski Srbi su velike kukavice, to ti kažem iz prve ruke.
Sta je bilo za rucak?Nemoj da sudije budu gladne.
Nema više Mile - Lale. Sad se odluke Ustavnog suda moraju poštovati.
Preambulu Ustava SRBiH iz 1974. godine dopisao anonimni sekretar koji je "izgubio" Orginal Deytonskog sporazuma.
http://www.kurir.rs/stars/foto-uzas-miljana-objasnila-kako-proverava-da-li-joj-smrdi-medunozje-a-onda-je-slada-pomirisala-clanak-2638315
Raspad male Jugoslavije biće krvaviji nego Velike
@NTK387 mix je sada gori (Bosanci, Muslimani, bošnje) u jednom loncu
Što se više informišem o nivoima vlasti i institucijama BIH shvatam da Srbi imaju previše političke moći u BIH. U RS su apsolutni vladari, a u Federaciji bi ih kao po pravilu trebalo biti dovoljno u politici da koče s vitalnim nacionalnim interesom šta god hoće?
Bosanske posrbice ne silaze sa aparata
Srbe na vrbe...A nemaju gdje bjezati uskoro nestašica pasosa.Sve ide po protokolu ;)
Legenda o babi Stani Skupili se djikani Zakukali babi Stani: "Oj Stano, sestro mila, Ziva nam i zdrava bila... Nevolja nas zadesila prava, Odletila Lazaru je glava. Qurcio se knjaz prvi, pa sad lezi u lokvi krvi. Izgubi je na Kosovu polju, Turci tamo i sad Srbe kolju. Zvekecu sablje turske, Na kolcima su glave srpske. Srbina nigde na polju Kosovsku, Da brani svoju veru pradedovsku. Po tvoju mudrost dolazimo, jer drugi izlaz ne nalazimo…”
Nasluti baba Stana Sve lepote Turskih dana, Pa u vis podize ruku I obrati se srpskom puku: "Cujte mene pravoslavci, Svetosavci, srpski junaci... Predajte Turcinu vlast I zena vasih cast. Jesu oni dlakavi i ruzni, Ali nemojte biti tuzni... Nije Turcinu nikad mrska, Smrdljiva pich ka srpska. A za odbranu naseg krsta Nek im qurac puni usta... I vama neka shupak deru, Da sacuvate svoju veru. I prigrlite u krvi danak, Da im qurac bude gladak..."
Djikani se sagledase, Mudri savet poslusase, Pa spremise babu Stanu Na docek velikom Sultanu... I sve srpkinje mlade, da se Turci slade... Odjednom nasta muk, Turskog bubnja zacu se zvuk... Evo Turci dolaze, Dunav reku prelaze, Zastave im se viju, djikanima strah siju... Hrabra Stana stoji, Turcina se ne boji. Zna ona sve cari, Koje pruzaju janjicari…
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ovi sa ovim stolicama, niko ih ne slusa od vecih riba niti im sta mogu, jedino manje ribe zatvaraju.
Hjoj Srbi, sta vam se dešava, treba komični strip o vama uraditi.
fbih je za rs kao holandija za sjevernu koreju po pitanju prava naroda..
ko je kriv sto se Srbi ne mogu dogovoriti oko delegata. ne mislite valjda i taj račun ispostaviti fBiH, kao i iseljavanje Srba iz Sarajeva.