Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukidanje gencidne tvorevine je jedina ispravna opcija.
ukidanje entiteta, kantona, i BD je jedina ispravna opcija
Ja sam za ukidanje Parlamenta,Skupštine,Vijeća ministara,opštinskih načelnika i svega što se može ukinut. Izaberimo sebi kraljicu i dajmo joj apsolutnu vlast. Evo ja sam spremna da se žrtvujem doživotno.))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
20+ godina nam protratise na prepucavanja a 90% stanovnistva u BiH izgleda ne zna na sta bi protratio zivot pa im ovo dodje kao neka idejna doza :( .Zali boze uzaludnog zivota.
Izaberite mene za drugog Kim Jong-Un-a. Šta će vam parlamenti, vlade i hiljade ministara. Što da vas j...e 1000000 političkih uhljeba kad može jedan :) Svaki mladi par će dobiti stan, 10000 KM da ga opremi i 2500 KM po rođenom djetetu. Moj slogan je "Jer ja brinem za narod".
Kako majku mu j**** kad god treba da krenu neke reforme(ono kao ima naznake da ce poceti),ovi debili nadju nesto oko cega ce se sporiti,posvadjati,pa ce tako zajebavati narod cijeli svoj mandat...vise mi je pun k**** i RS i FBiH,hocu da radim i zivim,a ko ce sta da slavi jebe mi se zivo!!!
Kad se 9 januar ne bude slavio u rs odma ce nam ruze procvasti i sve probleme ce mo rijesiti u drzavi.Jest vala veoma vazno .Nek traje teatar dok ima publike.
Kakv ba 9 januar ???pa i tada je važio ustav juge koji ni u kom članu to nije dozvoljavao.
U ustavu juge nije nikada bilo bosnjaka pa ih sada kao trave.
NEMA TEORIJE DA SE SLAVI DAN KOJI SVI NARODI ENTITETA KOJI MORAJU BITI RAVNOPRAVNI U SVAKOM POGLEDU NE PRIZNAJU. I VJEĆE NARODA I BOŠNJACI I HRVATI I OSTALI DA KAŽU DA. I NIKAKO DA BUDE STARIJI DATUM OD DEJTONA KAD I JEST ENTITET MEĐUNARODNO PRAVNO POSTAO. TAČKA 😉
hahahhahahha. bake i dodik dok imaju jedan drugog nema im zime. dobro razradjena retorika koja pije vode.
to Bakiree
Krenuo i ovaj kao DoDick, ofanziva rušenja tuđeg.
Pro: to je najtačniji komentar godine.
Drinski, pa vi i nemate državu. Nigdje. A ako pričaš o Serviji, tamo Arapi vladaju. Servi su samo obične sluge.