Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova će se presuda kad-tad provesti. Šifra: Nana Fata
U Titovo zloglasno doba svi bosanski muslimani su bili diskriminisani,zabranjivan im je bosanski jezik,a nametnut srpskohrvatski jezik.
sada mora slijediti potraznja odstete od 10-15 miliona koliko iznose troskovi i dusevna bol koja je prouzrokovana prvobitnom diskriminatorsskom odlukom. Udruzite se i pokrenite tuzbu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sprega dva fašistička ministarstva u RS - obrazovanja i pravde. Ovo je flagrantan primjer zašto treba ukinuti RS.
Bošnjaci nisu manjina nikad bili, barem ne u bosni da se sprovode hitlerske ideje srpskih manijaka koji su vođeni mržnjom, nacionalizmom, i hitlerizmom koji nema veze sa normalnim životom. Narodi rade kako zakoni rade. Siguran sam kad bilo koje nacije čovjek malo razmisli, jednaka prava je sloboda a negiranje prava drugima je način i postupanje režima, diktatura iz prošlosti kakvu niko ne želi.
Koga briga za te gluposti, dajte nešto pametno. Srbi rade svoj posao i to odlično mora se priznati.
Eh hajmo sad lagano ukidati genocidnu tvorevinu..
boje ti sud kad se lemi pita, okaci je macku o rep dok se mile ne smiluje poslije kakve pijanke
Bakir u ekstazi, u svom 40-tom danu rata...EoO i djecu koristi kao zivi STITI.Tako mu je i BABO, pisamo mu se na kosti fasisticke!Mic po Mic POLJINE!
Mogu s atom odlukom obrisati guzicu, isto tako su donijeli 90 odluka koje bosnjaci ne priznaju, i prema tome nece ni ovo niko priznati, valja vam ustavni sud kada vama titra jaja, a kada je neka presuda koja vam nije potaman necete da ga priznate
Posaljes policiju ili vojsku u Konjevic polje,rastjeras genocidnu bandu i uspostavis red.Tako bi se radilo u normalnoj drzavi gdje se postuje red i zakon.
sta sad, minirat skolu kao sto je fata uradila s crkvom ?
40-ti dan Bakirovog rata....pred vratima mu PODJELJENI SINDIKATI.Mic po Mic POLJINE!
I sta sad? Desetine presuda je donio ovaj sud i nisu se provele. Zasto mislim da ni ova nece?
Ni jedna koja poturadima nije bila potaman se nije provela, a nece ni ova
Ček je li bosanski ili bošnjački, šta je u pitanju? Više ništa ne razumijem?
Bošnje bi Hrvatima uskraćivali prava a kad njima netko onda kmeče.
Kad procitas vijesti o aktivnostima normalnih ljudi, ovih mladih gradonacelnika i kad ih uporedis s ovim mrakom i memlom ovih debelih ugojenih nacionalistickih svinja, koje ce definitivno pocrkati od mrznje, jedino sto ti kao covjeku, zivom bicu, preostaje je da preispitas svoju normalnost, i ako nadjes i trunku mrznje da se sto prije oslobadjas te posasti.
@Tako je Karime! Cistimo SEBE, da bi ocistili DRUGE.Mic po Mic.2014-2021.
Bakir Izetbegović, i kada je SDA najbolje stajala, sanjao islamsku državu umotanu u kvazigrađanske ideje čime je potvrđivao da Srbi i Hrvati imaju razloga da ostanu budni dok su u ovakvoj državnoj zajednici, posebno ako Izetbegović sa stranačkog skupa negira da je BiH sastavljena od tri naroda što u Ustavu BiH stoji.
Kojim jezikom priča Bosnjak u Hercegovini?