gooUser1568467505
Spol
Ženski
Boja avatara
A15CFB
Banovan
Ne
Registrovan
14.09.2019.
Komentari
275
Komentari korisnika
Samo druze da se osigura da je moj i tvoj glas jednak, a ako se ti zelis odijeliti od mene na bilo koji nacin, siroka ti Zemlja.
Ma ne mozes tako laicki pametovat i htjeti ismijati nekoga, sam si ispao glup. Trebas malo vise da ucis
jest, al je apsurdno ocekivati da oni mogu toliku duzinu cuvat, nemaju broj ljudi da makar na svaki prelaz postave jednog, oni se mogu odluciti na kontrolu neke manje oblasti, ali u svakom slucaju tada im slijedi i konacna propast
auu s kim mi imamo posla kad skontas ...
odakle njima "Š"?
Sumnjam da su muslimani i da svoju ljubav obiljezavaju na zidu crkve, ali svakako vandalizam i uvreda za ovu gradjevinu.
Sramota je da vjera bude u sluzbi nacionalnog identiteta. Katolici Bosne ne mogu pripadati vise Hrvatskom identitetu nego Bosanskom, to su trebali nauciti od Franjevaca. Bosanskom katoliku nikako ne moze biti preci covjek u Hrvatskoj od mene.
Nista bojkot, krivicne prijave podic, ako imaju imalo veze sa obiljezavanjem neustavnog dana, onda je to krivicno djelo.
Cestitke Samoancima Kiribatancima i Novim Zelandjanima da ste mi uvijek tako veseli i pohotni i uvijek prvi ulazili i izlazili
Bila je u tim i vecim granicama i prije Otomana, vazda su se svi otimali za Bosnu, ali nisu znali da zulum nikad nece pobijediti.