Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashnla, vraćaju se turci
FBiH se moze pohvaliti raketnim sistemima jer proizvode jedne od najboljih na svijetu. To su uglavnom niskodometni ali za bilo sta da dolazi preko Drine ubitacni.
NEŠTA SE MUTI !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prošlosti kad smo sa Turcima sarađivali oni nam pobiše gotovo sve vladare i vlastelu, bojim se da se historija ne ponovi. Mada, ako bolje razmislim, možda ne bi bilo loše.
Ma idi u pm debilu nepismeni
@325 - kolko je samo omer paša latas bosanskih begova u lancima u tursku oćero.
Šta ćemo ako rs isto uradi sa Rusijom?
Osmanlije se skupljaju da prave dernek po balkanu. Zato bakiru intuicija govori da bi BiH mogla.bit napadnuta i veli da treba brinut za one bez rezervne domovine. Znaci rome. Svi ostali imaju rezervu.
Tenkovima na koronu sad potpisujem 🤣
Turska naoružava OSBiH, a sutra bi nas Srbi i Hrvati tim istim oružjem gađali onako kako su nas gađali i oružjem JNA
@BosnjakPlavonebesnik hahahah, bas ce se hrvatska otimat za sataras drzavu. Ajde oladi. Cuvaj se ti sultana s kojim surujete. Prije da planirate zajednicki napad na komsiluk bih da probije bosna izlaz na more jos nekih 10 km, zbog komadica mrginja ne bi me cudilo da pokoljete milijun civila
Ne pada mi na pamet da ratujem za neke Turke Mongole,eto im njihovih sinova Srba kojima prave fabrike,salju pomoc..
@AmidzaGagara bravo neko normalan napokon👏👏👏
Tupi bosančine, koji su civilizacijski i genetski europljani, stalno se pokušavaju osloniti na turko.mongoslke- arapske veze, s kojima nemaju nikakve veze osim religiozne. Religija je stvar indivudaualnog izbora u EU.
Bošnjaci lijepo je djecu školovati u medresama ali moramo i našu djecu slati i u Vojne škole u Tursku i USA.
@ehoo - prvo da ih naučimo čitati i pisati.
Dodik na respiratorima 😎😂
al Fikretovim
Spin da SDA opet dobije izbore u bošnjačkom korpusu.
nemojte vezat zastave matere ti bez vucica njihovog velikog havera
Bojim se da je ovo loš potez. Pratio sam malo rat u Siriji, pogotovo zadnja dešavanja u Idlibu. Tursko oružje i vojska obzirom na količinu bili jadni. Pa i Tito je znao da se oružje kupuje od Rusije i Amerike. Ovdje će nam izvući pare, proćemo ko sa respiratorima.
MAŠALAH ☝️💪💚
Okreniti se Turcima, Rusima, Kinezima, Arapima, sigurno veće koristi bi imali nego od ovih zapadnjaka što nas vuku za nos 30 godina. U zdravlje!
@threadripper ti suncokretu umisto da se okrces za sunascima, bolje ti je uzivaj u miru umisto da snukes kako bi ratova i s kim. Zar ima jos budala koje bi reprizu rata. More li ovaj balkan odmorit bar na 50 god bez klanja
Turci su u NATO .. tako da je to normalno......
To je super, ovo je ono što je potrebno OS BiH bilo od koje zemlje. Nažalost kadetima u grčkoj je stanje loše. Da klix nekad posveti i tome koju temu