Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinski heroj odbrane Bosne. Nikad ni jedan naučnik niti mirotvoraca ne može biti ni do koljena Zaimu Imamoviću jer rat sam proveo u Goraždu i znam kako se tamo branio život. A oni koji ne znaju ko je Zaim Imamović, ili su pobjegli u Njemačke ili su rat proveli u podrumu. Oni koji su napadali ovu zemlju znaju ko je Zaim. Dobro su ga zapamtili!
da se rahmetli Zaim sa Naserom sastavio a Naser sa rahmetli kapetanom Hajrom, Drinom bi se ljiljani vihorili
Bolje, recite, ko ga je ubio!
Pozdrav Gorazde Grad Heroj iz Mostara.
...moj IMAMOVICU zasta si gino, da lopovi izmisle TENDER HRANJEN DA POKRADU PARE I DA TI IZDAJU.... Drinu Gorazde Istocnu Bosnu A ljeto si oko Sarajeva po cukam i dao Zivot..... sad ti Sarajlije vracaju zahavaljuju i zavaljuju tvoju Drinu tvoje Gorazde.
Zasluzio je taj covjek mnogo vise od spomenika.Prije svega je bio covjek i to kakav a to govori cinjenica da je bio protiv " sda patriota" mislim protiv njihovih ideja i strategije ratovanja.Moje subjektivno misljenje.
Da ne grijesim dusu, njemu hvala i svaka cast za sve sta je uradio, ali u podijeljenoj zemlji od spomenika borcima se ne zivi, vec samo podsjeca na zrtve koje su pale i koje se okrecu u grobu kakvi politicari vode drzavu....a ovce nastavljaju da glasaju.
Drzava novosagrađenih crkava, dzamija, spomenika šehidima i palim braniteljima i propalih giganata, Aluminij, Zeljezara, Krivaja, FDS. Na dobrom smo putu.
Rokno ga sa snajperom ili AK. ili nagazijo minu?
Zapamti ih dobro domovino moja, od nase su krvi od nasega soja... ♥️🇧🇦
Zaim Imamovi poznati kantautor sevdalinki treba mu spomenik u sarajwevu ne u gorazdu.
Na portalu gdje je svaka 5 vijes tipa influenser nema potrebe da se spominje ime bilo kojeg čovjeka, koji je izgubio život u nesretnom ratu. Portali lože samo na krv i svađu.
Obavezno uraditi Nanicu i Dudakovicu
Dudakovic je izdao Nanica da bi on bio glavni
Kad nam haroji budu naučnici ili morotvorci tada možemo reći da smo se makli sa srednjovjekovnog mentaliteta.
Kako debilan komentar
Nasa vlast jedino sta zna je dici spomenik i to svaki put pred izbore
Pametnije je gradit agenciju za obrazovanje i protiv mržnje izmedju plamena južnih slavena