Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehizam zesci,sta to treba da donese u praksi? To vam je analiza analize o dobro izvrsenoj analizi..pa to analizirano
funkcioniše kao u mog dede čuna eto kako funkcioniše
Davno sam na ovom portalu govorio da oni NIKADA neće odgovoriti na pitanja koja im je EU dala. Možda ne nikada, ali znajući naše političare trebaće im nekih 5 godina da odgovore na te upite. A do tada ići paušali, dnevnice isl. taman da oni doguraju do penzije. A ti narode plaćaj za sve njihove promašaje. Bitno je da se ne puca ali kako je krenulo pitanje je do kada se neće pucati.
Taj tzv. meha'izam je u stvari apartheid mehanizam diktatur manjina nad vecinom i naravno kradja poreza koje uplacuje vecina na uhljebe manjine. Koliko su Cvijanovic Zeljko i njegova ljubavnica Milorada Dodik uplatili poreza ukupno u BiH? Ah da, 21%, a oni bi vladali?
Mehanizam za veto svakog koraka u procesu eu integracija. Ko je citao Odluku, zna da je to sranje koje svakom clanu svakog tijela daje dva veta: nijedna sjednica se ne moze odrzati ako makar jedan clan otkaze, a sve odluke se usvajaju jednoglasno. Mehanizam za zastitu interesa.
NE FUNKCIONIŠE, ne plaćajte bez veze te radne grupe. Naši političari/ke Perice, Hase, Huse, Fate, plavuše, policajci, Chuck Norrisi i ostali od termina funkcionisanje misle na svoje funkcije u preduzećima, ministarstvima, vladama, parlamentima itd. . Od pojma upitnik oni misle da je u pitanju nekadašnje cigarete king size Upitnik LD.
Gdje su pare, projekti i poslovi?
Namontirali nam sad montu kao da je nestlo pasosa , hoce da vide hoce li opet biti paljevina ili cemo koordinirati
uskoro cete nestati vi uhljebi
Sto bi rekli Nadrealisti "how yes no"..
--- "Dakle, Vijeće ministara BiH nije ispunilo obavezu da priredi i uradi poslovnik o radu i druge zakone za mehanizam koordinacije", rekao je Dodik. Ako nema poslovnika možda IMAJU DOBROG JELOVNIKA U ONOM RESTORANU U LUKAVICI ! Otkad se prestadoše sastajat po restoranima nestade i mehanizma koordinacije ! NAfalai se Pizdić, a rok dolazi za predaju popunjenog upitnika il će nas zaćerat ko najneozbiljenije stado zalutalo na evropski kontinent !
Ahahahahahahaha kakve bajke jarani moji ...
@kiksi11 Yebemo ti svi mater kao tvoji yarani .
@Soukbunar1 Koliko je Turaka upoznala baka ?
Sa zlim genocidnim i škutorima smrdljivim ne može ništa funkcionisati sa njihovim željama o podjeli Države Bosne i Hercegovine po dogovoru Milošević-Tuđman i krepani boban - ludi radovan.
cast mi je i zadovoljstvo 💗💗💗