Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasični paraziti,otpustite stotine nepotrebnih uhljeba pa dalje vidjeti šta i kako do tada ništa
jesu li rijesili sta za obecanu subvenciju mladima KS!!!????
Informacija RTS i HRT imaju 2-3,5 HILJADE zaposlenih za isti obim usluga koji radi BHRT. BHRT ima 700 zaposlenih. Informiši se pa komentariši
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
6000 KM mjesecna plata nekom novinarcicu a penzioneru mozda ni 600 E malo sutra cete od mene 1 marku inkasirati ......sve po spisku!
zna li se šta ko su ovi kondukteri što hodaju po stanovima i traže pare?
Osjecam se ugrozeno kad me sluzbenica pita da li placam kompletan racun,vidim drugi uzimaju nekakve uplatnice
Donesite zakon da svi u drzavi moraju placati rtv taksu, i da se FTV i RTRS pripoje BHRT-u i da postane sve jedinstveni drzavni RTV sistem sa tri kanala jer jedino tako ce se i povecati naplata i kvalitet programa dignuti na zadovoljavajuci nivo.
Procitam tekst i nigdje resenja, nego zabrinutist i sta treba raditi! Treba uzeti novac ako se ne moze naplatiti pravnim putem kako su i potpisali Ftv i rtrs i bice novca dovoljno.Gdje je Drzavni aparat da se pozabavi ovim predmetom?Problem je pravno rjesiv, ne vidim sto se ovo koci godinama!
Ma dodik je u pravu treba strance ugostiti i da ae ponasaju kao gosti a ne domacini..doata nametanja od akciza pa na dalje
Nek blikiraju racune RTRS i nek prebace BHT u 80 miliona koliko su duzni, ali ne, opet ce bisnjaci placat rtv taksu za servis na kojem preko 60% rade nebosnjaci i koji Armiju BiH zovu TZV
trebali bi osmislit program sa sto vise alahanja da povecaju gledanost.
i taj BHT trosi ko manja Država na sta a program nikakav
Dosta je i do naroda. Znam da se trebaju ti novci raspodjeliti kako treba i to je problem na visem nivou. Mora se napraviti tako da svi placaju taksu i u FBiH i u RS-u i da bude manja, 7,50 je puno mozda 5KM i da svi placaju. Mi se nesto busamo a u FBiH 85% ne placa taksu i onda kaze nemaju program. Sad minusajte.
Kakva država, takav javni servis. Nije za Baliju država.
Čuj međunarodna zajednica a radi se samo o britanskoj ambasadi.
živim u Skandinaviji.a prije nego sam došla ovamo radila sam u bosni.i znam koliko ih ima koji samo onako lunjaju,koji su višak.to se vjerovatno i sad praktikuje tako.u Skandinaviji tog nema.niti jedan radnik.
Puna podrška, njima se mora hitno pomoci.