Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba gladujete, jebe se njima za to, jedino se boje da se nece ko okupit na trgu ispred parlamenta.
Ne znam sta su dosad cekali sa strajkom. Vlada BPK unistava sve dobro, pa tako i onaj festival koji je u pocetku bio izuzetno dobar, ali je sada srozan do maksimuma.
Treba ukinuti sve ove male televizije i napraviti više državnih i to je to. Zabraniti emitiranje turskih,hrvatskih,španskih i bilo kojih serija koje zaglupljuju ljude,stimulisati domaću produkciju,novi dječiji program kao što je to bila "Memoari porodice Milić", " Idemo dalje", više dokumentaraca, emislija poput "Zelena panorama". HD rezolucija i ljudi će početi gledati a samim tim eto para od reklama.
eh sta ces
nek oduzmu onim šovinistima sa Feudalne TV (FTV) i da njima ;)
Mogli bi, taman :)
Zato meni ne radi na MojojTV RTV BKP Goražde
A nema Bekte "dobrocinitelja" da vam pomogne??? Većeg ROBOVLASNIKA ova zemlja ne pamti!!! FUUUUUUUUUUUUUUJ!!!