Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno jos jedna ustanova koja ce otpoceti strajk,tako i treba SDA i ostalim drugarima koji nam ovo prave 20 godina,sad svi letite iz fotelja..Sto ste krali krali ste...narodu doslo do grla..
Svaka cast, tako i treba da radi jedan ministar. Treba da se bori za prava radnika, a nas prosvjetne radnike ocigledno niko ne zastupa kako treba (niti ministarstvo niti sindikat) cim se niko ni ne zali sto nam ni jedna plata od januara nije bila na vrijeme. Nama kasni i po 25 dana a niko ne reaguje, policiji 10 dana i odmah se digli.
Samo kreni ministre.SDA misli da su sa policijom završili posao.
vidis kako sda lupa klempe,dok nisi bio sa njima u koaliciji mislili smo da ste najpostenija stranka ali kad se sa njima koalirali i kad su vas iskoristili i napravili od vas svoje poltrone uvidjeli smo da ste vi samo jedna u nizu stranaka koja se bori samo za fotelje i za svoj dzep,dzabe ti se sad ljutiti i pokusavati izigravati postenje a i kolega tvoj iz stranke gospodin zlatar i bracni par jurici svaki dan sjede u kafani vistafon sa sda sdp zastupnicima i gospodinom radeljasem,svi ste vi isti.a na izborima cemo vidjeti kako ce te proci
ŠTA je PEĆKO kasni ti plata drotovima !! HA ..ha ..ha ha.. Jeli ti ti S D A obećala lovu kada si pristao da im budeš šarafčić u ZELJKANOVOJ vladi. Kada si govorio da samo čekaš zeleno svjetlo od tužilaštva da udariš po GRAS u , nisi pomislio da mečka i tebe čeka pred vratima , da ti malo zaigra. HA ... ha jadu šta ćeš sada drotovima da kažeš. Oćeš jadu da ih u Štrajk povedeš Molim te u legalni kako si i za GRAS zborio..!! Neće ni zeljkan da te primi ,Mogao si danas i svoje drotove da dovedeš pred kanton Zajedno smo jači !!! Ha.. ha ..
A da malo bolje procitas tekst, covjek se ne bori za sebe, nego za SVOJE RADNIKE. Koji to jos ministar radi? Da malo brines o radnickim pravima a ne stranackim foteljama?
Na čelo “prinudne” uprave Hadžić je postavio svoga oca Hazima Hadžića i svog badženoga Muhameda Budimlića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Od tada počinje potpuno rasulo u općinskom Odboru SDP-a. Dok ovakav sljam vlada necete nikad ni dobiti: SDP=SDA=ista govna
.Usput, u JP Elektroprivreda BiH predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija je na poziciju glavnog kontrolora instalirao svoju svastiku. Jel ovo svastika lupa minuse, ccc.
Super ideja, da se uključi tužilaštvo i sipa, ali isto tako da se zatraži istraga o nezakonitostima u MUP-u KS:prijem službenika i policajaca, činovanje, premještaji, neopravdane isplate sredstava , kao i školske spreme i vrste škola trenutno uposlenih.Ministre,počisti prvo svoje dvorište, a ideja o kontroli tokova novca u KS-za svaku pohvalu.
Jes to oni Eksperti u vladi !!!
šta bi sa ostavkom pojela maca jezik
ccc bitno je da se da za poyoriste,da se da za ars aevi,da se da stotinama firmi koji se bave "veoma bitnijim poslom"...kako vas nije stid,bosonoga policija,plate kasne,unistili ste ih,i prozivate ih lopovima,,,,pitate li se imaju li djecu oni,kada prebiju narkomana koji moze zbosti vasu kcerku svi ga snimate mobitel i govorite brutalnost,a kada vas isto to snadje kukate policiji,,,,plate nisu primili,a konstatno se iznose lazi na racun nase policije,,,Gospodine Pecanac hvala vam,jer niste zaboravili svoje policajce...Samo jos uniforme im nabavite...a oni su zlatni momci,koji svaki dan brinu da mirno zaspimo...hvala vam Giganti!
Vjerovatno ni njemu nije legla pa se buni....hahahhah
E cuj Pecanca sto se buni... Jesi li ti dobio platu????
Dobio je on svoju platu ali se covjek bori za druge ljude. Tako i treba a ne samo misliti o sebi i svom interesu.