Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare, ova zemlja sa ovakvim mentalnim sklopom građana neće imati proseperiteta.
Kad si to skontao samo iz komentara zamisli šta bi sve mogao da knjige čitaš!?
A mislis da su zasluzili bolje? Isti taj bhrt ne benda narod ni 1%, i kada su gradjani nebrojeno puta organizirali proteste, usr*** "drzavne" (citaj: stranacke) televizije nisu se udostojile ni reportazu o tome uraditi, kamo li da prenose proteste i budu uz nas. Treba ih ugasiti. Beskorisni su.
Pa sta neka im kasni, kasni im tek prvi dan pravno. Tako da osjete malo kako je u obicnim smrtnicima koji nisu na drzavnim jaslima. 870njih radi. Da mi je znati kakve su sve pozicije. Koliko ih je izmisljeno samo. Najgora tv ima najvise uposlenih. Recimo HRT koji je 2500x bolji od BHT ima oko 1200 uposlenih. S tim da oni imaju 4 kanala HRT i 3 radio kanala. Pa sad ti skontaj.
Još ti trebaš da se edukuješ.
SRAM VAS I STID BILO DJECURLIJO NEOBRAZOVANA STA PISETE. Glavni argument vam je da su tu sve uhljebi, a sta vi po cijeli dan radite osim sto listate klix i komentarisete ovakve gadosti? Kakvi ste vi radnici, LJUDI, majke, ocevi, braca, sestre??? Fuj, dno dna. Osim toga sigurno ne radite tamo pa samim time ni ne mozete znati koliko je neradnika/radnika. Ne seri i zavezi vise gubice na ovu temu. Sram vas bilo, ovo je NASA televizija, prazne glave!!!
BHT I sluzi samo da bi dobijali plate
Nema para pokrali ovi iz SDA sto su mogli,presusila bara,the end.
Isplatite im plate i gasite tu stramotu koju nazivate javnim servisom bolje i ne zaslužuju.
Korumpirani etnokriminalci nemaju nikakvog interesa da ocuvaju drzavnu i nezavisnu televiziju. Sve sto se ne moze ugraditi u jedan od tri nacionalna tora zele da uniste. Prisjelo im, kako imaju volje za toliko zla?
Drzavna i nezavisna? Je li ti znas sta znaci nezavisna? Ne moze biti drzavna i nezavisna, nikako. 😏
Tuzite rtrs zbog dugova. Sta cekate? Dokle cete kukati
Tuzili ali sud u zaostalijem entitetu rekao da nema osnova.
Kukaju zato sto im to od rs-a ne moze biti ni za topli obrok, kamo li za sve ostale dugove koje su nabesali. 😏
Prekinite program, kao i prije rata sto ste radili.
Dajem punu podršku radnicima koji nisu 3 mjeseca dobili platu, a sve je 100% poskupilo, večina radnika je sigurno u kreditima
Vidi sto su se posilili, jos nesto i zahtijevaju. Pa vama ne bi bilo dovoljno ni 563 miliona kaemova, vi ste rupa bez dna. Ne mozemo mi natrpati u proracun koliko vi uhljebi mozete pocuclati, cast izuzecima koji su posao dobili kad je nestalo podobnih i rodbine 😏
Al je zato uredno raspisan konkurs za jos drzavnih uhljeba.
Na tom istom BHRTu