Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušaj Rusije i Amerike da se krizna žarišta sa istoka presele u Evropu. I Evropa je u institucionalnoj krizi. Uspjelo im je sa Miloševićem i Tuđmanom da sami sebe poubijamo, porušimo jedni drugima kuće i fabrike i onda oni došli da nas pomire. Sada bi nešto sa Dodikom i Čovićem kao svojim satelitima. U Crnoj Gori i Makedoniji im nije uspjelo.
muslimajmunski mutanti na aparatima. marš u tursku ako vas prime.
kraftverk...koje pravoslavno carstvo?propalo kao i SSSR nisu u stanju ni Ruse nahraniti a o carstvu mastaju?ajdeeee ...:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek Komšić i dalje grli flašu, nek Šefik i dalje provodi vrijeme pred ogledalom namještajući frizuru... Drugi poduzimaju razne aktivnosti, jedino ublehe kontaju da kmečanje je jedina politika koju treba voditi. Idemo nezaustavljivo prema dnu.
@PredsednikMileDodikX Ne bih rekao, Čović ne traži treći već zakone koji garantuju jednakopravnost. Ni Dodiku nije u interesu da pravi nove troškove praveći neke vojske, nove policije i slično. Problem je što Bošnjaci misle da je BiH samo njihova i da svi drugi trebaju pognuti glavu. Da barem znaju voditi državu, pa i nekako. Šta god dotaknu, unište do kraja. :-D
@PredsednikMileDodikX Može se puno toga tražiti a pitanje je šta je realno. Politika se i vodi od maximalističkih zahtjeva pa naniže. Problem je sve kada novaca nema a krediti stižu na naplatu. Svima. Svi izvana garantuju nepovredljivost granica tako da je razlaz malo izgledan. Prije će biti unutrašnja rekontrukcija države.
Karta RS_a na zidu Zastava Rusije i RS_a Ciji je ambasador Svugdje u svijetu bi ovo bio diplomatski skandal
BiH nema Ambasadora Rusije RS ima
Samo Kacavenda je bac fali!!!
A bosnje placke ja njih a i sebe pitam da li bi ijedan ambasador PIC-a promptno reagirao kao sto ovo radi majčica Rusija za rs! Dragi Bosnje/o Prestanite da plačete i dodvoravati se bilo kome pomoć sigurni nećete/nećemo dobiti!
joj vlahadijo kako ce vam ovi rusi prisjest uskoro.....prodace vas turcima da karaju 500 ljeta
došo petar po mišljenje
Rusi istjerajte teroriste iz 18,7% kad vec ameri ne mogu ili nece.
PREDAO AKREDITIVE U NEKADAŠNJOJ CARSKOJ REZIDENCIJI JELEK, ANTERIJA I OPANCI... Ovako je ambasador Srbije Aleksandar Ristić blistao u nošnji pred predsednicom Etiopije! (FOTO) POLITIKA 26.01.2019. 14:19h
kad ivancov prdne doDick skoci da ono nosom posmrce
Kako je prirodan izgled teritorije na ovoj karti, baš se vidi stoljetna historija i rast hahaha
Pa zar je došlo do tog da se nitko ne smije sastajati bez odobrenja Sarajevske ćaršije??
Ivancov preuzeo ulogu visokog predstavnika u rs. Zasto niste bili tako mirotvorni kad je Gruzija zeljela samostalnost.
Nešto se kuha, narode ne nasjedajte na retoriku političara
Iza stoji lažna mapa, ne smiju staviti Distrikt Brčko koji prekida rs na dva dijela, poriču sami sebe pa tek onda druge
Bošnjak sam ali RS kao entitet ima apsolutno pravo da surađuje sa drugim državama.
ti mozes biti jedino babin kretenu
@KrajinaBosanska ti si lud i dusa ti je prodana, mozda ti te ubojice nisu nikog ubile,mada oni su vas hranili od 1992-1995!! Mars!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)