Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sad samo ta rusevina predstavlja opasnost, a citav kampus ko da je rat stao prije koji dan
*izgleda
A sta je sa sandzacki autobusa i sverc robe koju oni donose i koji ne plaćaju parking u kampusu vec po dogovoru s nekim ulaze na cudne kartice? Jednu karticu koristi 30 autobusa..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko price za nelegalno izgradjene objekte, u kojima je neko dobar profit hajrovao. Negdje u normalnoj zemlji bi pored rusenja i na sudu zbog toga zavrsio, samo kod nas idu saopstenja na saopstenja....
I šta će se sada tu praviti? Vjerujem sigurno nešto krisno za studente, ha ha ha kao i dosad što su pripazili studente 🤪 napravite UNSA čitaonice da mogu studenti u miru učiti, napravite onda i nešto korisno!
Majko mila, a to što je posotojao uredan ugovor do kraja ove godine o tome se ne piše? To što se da sudski nalog da se izađe iz objekta i vrati u prvobitno stanje u roku od 3 dana to ništa da bi sljedeći vlasnik dobio gotov objekat za ništa o tome se ne piše? Jel pisalo u rješenju da se vrati u prvobitno stanje? Jest, pa eto vraćeno. Ko vam je kriv sto niste ocekivali da ce ga ljudi zaista vratit u prvobitno stanje u roku od 3 dana a ne ostavit sve kako jest, kako ste se i nadali?
Sda je sve unistila
Prestao plaćati i odmah ruši. Do sada nije smetao
Od univerziteta u BiH napravili klubove mekih ccuna umjesto instituta nauke i tehnike.
Krimi restoran za instagram ku.r.avele i shisha bradice. Odron
Ovaj objekat je dokaz da se kriminal isplati - nelegalno napraviš zdanje, obrćeš pare 10 godina - kasnije kad te uhvate - platiš kaznu koja je tvoj sedmični promet - ili još bolje, proglasiš stečaj...
Al zato moraš prodat dušu djavolu ili ti ga SDA isto ti dodje
Mi smo tezak narod, kad se rusi neko ruglo u stanju raspada zalimo se. Da se ne rusi govorili bi vidite ovo raspada se sve niko da uredi. Ne moze se ugoditi ovom narodu
E vala ako je Restoran Una bio ruglo onda stvarno više ne znam.
Ako je to ona ista Una koja je Sarajevu donijela jedinu i veliku packu na Zimskoj Olimpijadi, kad je gazda dodao nulu (0) na račun Kirk Douglas-u, treba je zatvoriti za dva vremena!
Eto srušili ste, radnici na biro odose, novac koji je neko tu ulozio propade. I sta cete sad. Nista. Zar nije pametnije naplatiti dozvolu, legalizaciju, ako ne smeta infrastrukturi.
A bazen?
Gdje ce mi sad mali trenirati fudbal na ljeto?
u Zvezdama granda