Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego lagii gospoji,a
UHLJUPUBIH
Dakle, ničim izazvana, žalila se udruženju slikara na ezan. Ima logike...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klasicni primjer debila...niko nikad cuo za nju nije,a ona lapa 6 milja mjesevno..gospodja,top..I onda se budala ovako oglasi,sama sebe sjebe
Trebate li hitan zajam za otplatu računa, kupnju kuće, refinanciranje ili izgradnju novog poduzeća, osobni zajam, za kupnju automobila?? itd. kontaktirajte poznatog zajmodavca bez straha od gubitka. nudimo zajam osobama kojima je potreban financijski zajam uz kamatu od 3%. kontaktirajte nas danas za brzo i praktično formiranje zajma o našoj usluzi zajma. kontaktirajte nas s bilo kojim od dolje navedenih podataka. E-mail: [email protected] ili WHATSAPP +61480050702
E danas svakakva budala ima medijsku paznju i moze reci svasta, da hoce rat imalo bi se pucat po gradu godinu dana😀
Gospođe ne lažu, ali seoske snaše da. Zaista je jadno ljude kao što je Miomirka intelektualcima. Pravi intelektualci imaju integritet, ne lažu i ne obmanjuju, te ih svakako ne klase primitivne osobine kao što je diskriminacija cijelih vjerskih zajednica i njihovih obilježja. Fuj za seosku snašu Miomirku, zaista mi se gadi.
Osnova mejla je poruka da ezan uznemirava ljude. Osnovna poruka je ojacana primjerima o dozivljaju maltretiranja grupacije kojoj ezan uzurpira prava. U sporednoj poruci navodi neke osobne, pozitivnije stvari o ezanu da bi se prikrila namjera osnovne poruke.
Evo i ja se ograđujem ako je to pisala u moje ime. Ja bih to drugačije.
Ona uznemirava ovaj grad i njegove stanovnike. Niko ne treba da utisava ezan .Oni koji koriste crkvenu zvonjavu imaju svoje pravo i ni to ne smije da se utisava.
ne dirajte ezan, a gorivo može na 13 KM po litru. I poslanika je na kamilama putovao..
jedi govan levatu, imas problem?
Ezan treba da hodza uci na munari uzivo a ne preko CD ...pa se odvrne Na 500 decibela...to nije to
Naj poganiji ljudi, beskičmenjaci, kada izbljuješ nešto onda stani iza svojih riječi, nemoj se kriti iza drugog.
Milomirka glupača nije mogla da izdrži da ne lane i sad se lafo opravdava i šef stranke je brani, a Milomirka fino u fed parlamentu, uhljebila se ali nacionalizam i šovinizam nije zaboravila. Milomirka meni ne smeta ni crkveno zvono ni krst, ni ezan, ali mi smeta glupavi nacionalista kao što si to ti, a ti se sad brani kako si ugrožena...
Nema ni veće stranke od NS-a koja je u periodu svog postojanja uspjela nakupiti ovoliko minusa. Prvo se Dennis Graz zastidio šo je Muhamed Gracić pa do ovoga sa ezanom. Jel' to stid od sebe i svojih korijena i svog društenog bića ono što je program ove strančice?
Ja volim cuti ezan, narocito kada neko lijepo uci. Ne smetaju mi ni crkvena zvona. Ali isto tako bih zakonom zabranio da ezan uci neko ko ima iritantan glas, ne znam zasto hodze dopustaju svima da uce, ima li kakav propis o tome da bas svako ko nema sluha i glas da uci...isto tako razumijem da treba smanjiti razglas, ili neka uci sa munare, ionako se praktikuju odredjena islamska ponasanja koja nemaju veze sa danasnjim vremenom.
Ezan uce ljudi sa lijepim glasom. Ezan ne uci ko god hoce. Ne ide to tako. Obicno se snimi ezan od dobrog ucaca ako nema ko da lijepo prouci pa se onda taj snimljeni pusti na razglas.
ovakve spodobe mi placamo
Moja MIlomirka, pa u CV Kresevljakovica, direktora MESS-a, jedna od znacajnijih stavki jeste kako je kao dijete sa burazerima i ocem ganjao odbjeglog kurbana po mahali. Govoriti protiv ezana je definitivno govoriti u pogresno vrijeme, na pogresnom mjestu. Siluju nas sa religijom, primoran si klimati glavom ili te nema.