Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbg stari.jedno su zelje a drugo mogucnosti ;-)
Nismo ni mi htjeli da nakon proglasenja nezavisnosti i agresije nasa zemlja bude skrojena od entiteta, u Ukrajinu pa je brani..
Da se mene pita ja bi i Juliju i njenku kcerku jewgeniju karo, za vas ostale ne znam...
U BIH su Ukrajinci najbrojnija manjina.Mogu oni i ovdje traziti da se otcijepe, neki cetvrti entitet:)
Predlažem da Ukrajinici daju Rusima Krim na upravljanje na 100 godina. Pa kad prođe stoja nek vide kako stvari stoje ako budu ljudi postojali. Nego beze da se kolju sad ko levati, Muslimani, Srbi i Hrvati.
Ja predlažem da Ukrajinci daju Pravoslavcima Krim na upravljanje pa kad prođe stoja nek vide kako stvari stoje. Da se ne kolju ko Bošnjaci, pravoslavci i katolici.
Jest, treba zaboravit da su se današnji Bošnjaci na početku klanja u Bosni zvali Muslimani. Treba tu činjenicu ignorisat i izvlačit nebuloze. Haj neka, bitno je vazduh na svoj mlin slat. Al nek smo pametni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A za vrjeme agresije na BiH vasi vojnici bili pripadnici "plavih sljemova" i kao oni stitili jednu od enklava u BiH, i kada su cetn.ici sa okolnih brda pucali,, vasi vojnici su govorili,, Bratko puca,,, A ne treba ni spominjati da je ta enklava predata agresoru i da je pocinjen zlo.cin nad Bosnjacima koje su vasi vojnici "stitili" , fukare jedne.
Ne treba zaboraviti da su zahvaljujući tim vojnicima stanovnici Žepe ostali živi za razliku od Srebrenice, da su ti vojnici uradili sve što su bili u moći da spasu ljude, bez obzira što su i jedni i drugi pucali na njih.
Upravo sam o Zepi i pisao, jer za vrjeme agresije bio sam u Zepi i Srebrenici, i znam kad su u Slap dolazili a cetn.ici pucali sa Stolovasa oni su to upravo govorili,, a sta su oni spasili i Zepi??? U Ribiocima cet.nici pucaju po njima oni pobjegli u kuce, a vojno-sposobni iz Zepe su samoorganizovano otisli na Planinu, pa poslije Toga za Luku, i onda neki su prelazili Drinu i predavali se srbima u srbiji, neki krenuli u proboj prema Kaknju isl. oni nikakve zasluge za "spasavanje" nisu imali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ga pravi četnik odma ga uhapsiti i na avion i predati Rusiji
Odma hapsiti to govno i izruciti Rusiji radi ugrozavanja rs-a koja prema svemu sudeci vuce prema rusima sto ce na kraju ispasti kao rusenje republike sumske
Ja svaki put kad prođem pored tog vašeg "bilborda" izvalim kurčinu i ono pošteno ispišam stubove te vaše tzv. republike.
zelje ispunjava zlatna ribica,a u realnosti ukrajina je vec podjeljena
Sta god radili, samo nemojte uvoditi kantone i entitete molim vas, gadno cete se prevariti
ante koji si ti slijepac zatucani cuj nemaju koristi od rusije sva ukrajinska industrija je okrenuta moskvi, i sve svoje proizvode plasiraju na rusko i azijsko trziste, odakle najvise i hrane sami sebe sad hoce EU da im dodje ko i nama sto su uradili sve fabrike pozatvarali i hajmo sad fino uvoziti vi hrvati imate srece sto mi bosanci kupujemo vase, kad bi prestali vidjeli bi i vas i evropsku uniju btw ukrajina placa 0,7 eura po litru benzina (obican gradjanin) da ne pricamo za industrijske i vojne kapacitete koliko snizenje dobiju i imaju 80% nizu cijenu na sve ostale energente, ponajvise ruski plin tako da ne znam na sta aludiras ANTE kad kazes da nema nista od ruskih poljubaca mi ljubimo evropu evo 20 godina, ne mogu izbrojat koliko su nas puta pljunuli zauzvrat. Donjeli nam rat siromastvo, kredite, i tebi draza evropa evropa ukrajini nudi kredite sa ogromnim kamatama rusija ukrajini nudi 15 milijardi bezkamatnih sredstava i rusija ne valja a evropa valja ??? e ebo lud zbunjenog
EU znači NATO, a NATO je imperija zla, kojim upravlja židovsko-masonska organizacija sa Menhetna i njegovo širenje se mora zauzstaviti, jer će biti kasno za cijeli svijet.